Stallone are armată de femei

Citeste tot despre: 

A interpretat mereu roluri de tipi duri, dar, în viaţa de toate zilele, Sylvester Stallone (63 de ani) este un bărbat sensibil care trăieşte înconjurat de femei: soţia sa, Jennifer, şi cele trei fete ale lor.

Recent, Stallone a fost surprins de paparazzi împreună cu "armata sa de femei" la cumpărături în Beverly Hills.

Era foarte atent cu cea de-a treia soţie, fotomodelul Jennifer Flavin, cu care s-a căsătorit în 1997.

Actorul le-a cumpărat îngheţată celor trei fiice ale lor, Sophia Rose, 13 ani, Sistine Rose, 11 ani, şi Scarlet Rose, de 7 ani.


Bine cunoscut mai ales pentru rolul de "dur" din seria "Rambo", Stallone recunoaşte că cei mai temuţi "adversari" de "luptă" pentru el sunt tocmai cele trei fiice cărora nu poate să le reziste niciodată.

În orice dispută cu acestea, ştie din start că va fi înfrânt.

"De exemplu, anul acesta, de ziua Sfântului Valentin, la 14 februarie, s-au supărat pe mine că am venit acasă târziu. Ştiam că o să fie lupta vieţii mele să le împac şi aşa a fost", povesteşte actorul, alintat de apropiaţi Sly.

"Sunt bun cu fetele mele, dar mă tem să nu le formez prea sensibile pentru lumea aceasta atât de rea. Le învăţ mereu să se comporte cât mai corect în public, fiindcă numele pe care îl poartă le transformă într-o ţintă. Celebrităţile sunt tot timpul urmărite şi viaţa lor este pusă sub lupă", a mai spus starul.

Loading...