A spart 230.000 de euro să se tuneze ca Pamela Anderson, uite ce a ieşit!

amanda_lovelie_4.jpg

dublura, sosie, pamela anderson, amanda lovelie, implanturi, silicoane
Amanda de 40 de ani are sute de mii de admiratori pe pagina ei de Internet
foto Twitter

Amanda Lovelie (40 de ani) este un fotomodel de origine scoţiană care de mai bine de 20 ani o idolatrizează pe bomba sexy Pamela Anderson (50 de ani). La 16 ani a părăsit casa părintească pentru a se apuca de modelling, însă nu a avut prea mult succes pentru că avea o faţă comună. Viaţa ei s-a schimbat când a început să se tuneze pentru a semăna cu blonda din Baywatch.

Se pregăteşte să mai intre încă o dată în sala de operaţie chirurgului plastician. A cheltuit până acum 230.000 de euro pe aproape 60 de operaţii de înfrumuseţare printre care şi implanturile mamare de 800 de centimetri cubi. Acum vrea să îşi scoată şase coaste pentru a avea talie de viespe.

amanda_lovelie_2.jpg

pamela anderson, amanda lovelie, implanturi, silicoane, operatii estetice
Aşa arăta înainte să înceapă operaţiile
foto Twitter

A găsit cu greu un doctor în SUA care va face asta contra sumei de 12.000 de dolari şi s-a programat să intre iar la cuţit. Amanda a născut de patru ori şi îi creşte singură pe cei patru copii ai ei.

pamela_twitter.jpg

pamela anderson, amanda lovelie, implanturi, silicoane, operatii estetice
Este fascinată de Pamela Anderson pe care o consideră cea mai sexy din lume
foto Twitter

„Am vrut să am sânii mari-mari ca ai Pamelei pentru a arăta mai sexy. Mi se pare că Pamela este cea mai sexy femeie din lume, după Marilyn Monroe”, a declarat ea pentru The Mirror. Deşi doctorii i-au spus că îndepărtarea coastelor este o operaţie riscantă care îi pune în pericol sănătatea, Amanda nu vrea să audă.

amanda_lovelie_3.jpg

pamela anderson, amanda lovelie, implanturi, silicoane, operatii estetice
Mii de bărbaţi îi admiră fotografiile pe care le postează pe Internet
foto Twitter

„Am fost aşa de slabă în tinereţe încât mulţi mi-au spus că o să mor. Nu am murit atunci când eram bulimică, nu o să mor nici acum când o să renunţa la câteva coaste”, a replicat Amanda Lovelie. Blonda susţine că face acest lucru pentru iubitul ei Paul, care „o vrea perfectă” şi de aceea o susţine financiar în orice.

amanda_lovelie_1.jpg

pamela anderson, amanda lovelie, implanturi, silicoane, operatii estetice
Ambiţia Amandei acum este să aibă sânii mai mari decât ai divei din Baywatch
foto Twitter

La fiecare trei luni, Amanda îşi face injecţii cu botox care o costă 1.800 de euro şi tot în acest ritm îşi modelează buzele cu acid hialuronic plătind 1.000 de euro la trei luni. Însă înainte de a-şi scoate coastele, Amanda va pleca în Turcia zilele următoare pentru a-şi mai mări încă o dată sânii. Ea vrea de data asta implanturi de 1.500 de centimetri cubi, dar se teme că doctorii nu îi vor monta deocamdată decât de 2.000 de centimetri cubi.

Loading...

Citește și

  • charlotte McKinney goala internet

    Charlotte McKinney (22 de ani), o actriță care joacă în serialul “Baywatch”, a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare în ipostaze foarte sexy. Deși lumea mondenă americană cunoaște obiceiul blondei superbe de a purta ținute cât mai sumare, de această dată, actrița pare că s-a simțit în largul ei la piscină.

  • pamela anderson goala nud

    Fostul iepuraș Playboy a pozat din nou nud pentru o revistă americană. Pamela Anderson (48 de ani) pare că sfidează timpul. Blondina este mama a doi băieți, Dylan (17) și Thomas (18 ani), dar nu serușinează să renunțe oricând la haine și le dă clasă actrițelor mai tinere decât ea. Vedeta nu se sfiește nici acum să apară goală în fața camerelor de fotografiat, spre deliciul fanilor ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1