Spacey i-a adus în pragul disperării pe scenariştii "House of Cards"! Finalul serialului este incert

house_of_cards2.jpg

Foto
Kevin Spacey a fost concediat de cei de la Netflix
Foto: Twitter

Scandalul de hărţuire sexuală în care a fost implicat Kevin Spacey a avut urmări negative asupra întregii echipe care realizeaza serialul "House of Cards". Producătorii au încetat colaborarea cu Spacey, iar acum se străduiesc să găsească o modalitate satisfăcătoare de a pune capăt serialului după dispariţia personajului principal, Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey.

Scenariştii trebuie să scrie rapid o altă încheiere după ce starul seriei, Kevin Spacey a fost concediat. Netflix a trebuit să renunțe la scenariul celei de-a șasea serii "House of Cards" după mai bine de 8 luni de la acceptarea sa și după filmarea primelor două episoade din noua serie. Scenariştii sunt presaţi de timp şi se tem pentru deznodământul celebrei producţii televizate.  Filmările au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată în urma acuzațiilor făcute de actorul Anthony Rapp care a susținut că avea doar 14 ani pe când Spacey i-a făcut avansuri. În consecință, Netflix l-a concediat pe Spacey și a renunțat și la un alt film cu acesta ce urma să fie lansat în 2018, "Gore", potrivit Agerpres. Cei de la Netflix au anunţat că sezonul şase va fi ultimul din "House of Cards". 

Serialul a avut de suferit enorm, iar un număr semnificativ de telespectatori şi-au pierdut interesul pentru povestea personajului principal după ce actele de hărţuire sexuală ale lui Spacey au fost aduse la lumină întregului public.

loading...

Citește și