Soţul lui Celine Dion a murit împlinindu-şi ultima dorinţă

2008wenn1821545.jpg

Celine Dion şi Rene Angelil au fost împreună 28 de ani
Foto: Wenn

Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa.

Diagnosticat cu cancer la gât în 1999, Rene Angelil s-a luptat 16 ani pentru viaţa lui, iar în fiecare clipă Celine Dion a fost alături de soţul ei. Într-un interviu acordat în august, cântăreaţa a povestit că a purtat multe discuţii emoţionante cu bărbatul pe care l-a numit "singurul meu iubit", conform usatoday.com. În timpul acestor conversaţii, Rene i-a spus soţiei sale care e ultima lui dorinţă: să moară în braţele ei, lucru care s-a şi întâmplat.  

Mai mult, el i-a spus în detaliu lui Celine cum vrea să fie înmormântat, iar artista a notat totul pentru a respectat exact cuvântul lui Angelil. 

Conform unor surse apropiate familiei, Rene Angelil nu a renuntat nici o clipă la postul de manager şi chiar se simţea mai bine în ultima vreme, aşa că moartea lui a fost un şoc pentru Celine şi copiii lor, Rene Charles şi gemenii Eddy şi Nelson. 

Rene Angelil a devenit managerul lui Celine Dion în 1981, când artista avea doar 12 ani. El şi-a ipotecat casa pentru a o susţine financiar şi a o lansa în lumea muzicii, dar efortul făcut atunci a fost răsplătit din plin. Cu ajutorul lui, Celine Dion a ajuns una dintre cele mai faimoase cântăreţe din lume şi a vândut peste 220 de milioane de album la nivel internaţional. 

Cei doi au început o relaţie în 1987, când Celine avea 19 ani şi s-au căsătorit în 1994. Nunta a fost un eveniment extrem de important în Canada, fiind transmisă live. Deşi mariajul le-a fost greu încercat de boala lui Angelil, ei nu au renunţat niciodată să se susţină reciproc, iar Celine şi-a pus de mai multe ori cariera pe plan secund pentru a fi alături de soţul ei, aşa cum Rene nu a ţinut cont de boală şi i-a fost până în utlima clipă impresar. 

Fratele ei a murit la două zile după

Daniel Dion (59 de ani), unul dintre cei 13 fraţi ai lui Celine, a murit sâmbătă, la două zile după soţul artistei. El suferea de cancer, aşa cum a declarat sora lor Claudette. 

"E în acelaşi stadiu ca Rene, care a avut cancer la gât, limbă şi creier. Familia noastră e deja învăţată. Are doar 59 de ani, e prea tânăr să moară", a declarat Claudette cu doar o zi înainte de moartea lui Daniel. 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani), Rene Angelil, a murit la vârsta de 73 de ani, joi (14 ianuarie). Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul.

 • Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.

 • celine dion rene angelil

  A fost o poveste de dragoste care nu a urmat normele tradiționale, dar care a îndurat toate greutățile vieții. René Angélil o cunoaște pe Céline Dion (47 de ani) pe când ea avea doar 12 ani, iar el 38, și se îndrăgostește nespus de vocea ei. A fost atât de impresionat de abilitățile ei artistice încât și-a ipotecat casa pentru a o lansa pe scena muzicală. În timp, relația lor a devenit una amoroasă, deși între ei era o diferență de 26 de ani.

 • celin dion sot rene angelil

  Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

 • celine dion rene angelil

  Așa cum era de așteptat, Céline Dion (47 de ani) și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas. Soțul artistei, René Angélil a murit joi dimineață (14 ianuarie), după o luptă cumplită cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.

 • celine dion rene copiii lor

  Peste chipul radiant al celebrei cântărețe, anii s-au așternut foarte greu, însă cei trei copii ai săi cu soțul ei, René-Angelil, adolescentul René-Charles și gemenii Eddy și Nelson, au crescut foarte mult!