Sosia actriţei Marilyn Monroe cucereşte lumea

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe a murit în 1962 la numai 36 de ani
Foto: Hepta

Sosia actriţei Marilyn Monroe atrage nenumăraţi fani. Suzie Kennedy a devenit deja cunoscută în întreaga lume pentru că seamănă cu legendara actriţă care a murit în 1962 la numai 36 de ani.

Sosia actriţei Marilyn Monroe a şocat lumea pentru că seamănă foarte bine cu diva moartă. Suzie Kennedy, de 41 de ani, a obţinut şi roluri în filme şi la televiziune datorită asemănării cu legendara actriţă de la Hollywood. Regizorii cred că Suzie seamănă atât de bine cu Marilyn, încât au decis să creeze şi o replică digitală a ei. Sosia actriţei Marilyn Monroe este deja în atenţia tuturor.

Suzie Kennedy Marilyn Monroe sosie

Suzie Kennedy Marilyn Monroe sosie
Suzie Kennedy a apărut deja în filme şi reclame
Foto: Instagram
Suzie Kennedy a apărut şi în multe reclame la televiziune pentru Pepsi, Citroen şi Guinness.Dar cel mai mare succes al său a fost apariţia în filmul “Blade Runner 2049”, alături de Ryan Gosling şi Harrison Ford. Însă proiectele ei actuale sunt mai importante chiar şi decât un film de mare succes. Producătorii lucrează la un film dedicat lui Marilyn Monroe. În loc să o angajeze pe Suzie să-i joace rolul, experţii de la studiourile Pinewood vor să o folosească drept prototip pentru a face o sosie digitală a lui Marilyn. În acest scop, Suzie Kennedy a petrecut ore în şir în faţa camerei de filmat şi i s-au făcut mii de fotografii. Sosia actriţei Marilyn Monroe este foarte fericită pntru că, datorită ei, Marilyn Monroe va reveni pe ecran.
loading...
Loading...