Sora lui Mariah Carey, arestată pentru prostituție!

ar-160829764-compressed.jpg

mariah carey sora prostituata
Alison Carey nu ține legătură cu sora ei celebră
Foto: stereogum.com

Una „învârte” milioane de dolari, alta se prostituează pentru a avea ce mânca! Pare un scenariu dintr-un film hollywoodian, dar este cât se poate de real. Mariah Carey (46 de ani) are o soră certată cu legea. Alison A. Carey (55 de ani) a cerut bani unui potențial client în schimbul unor servicii sexuale, dar bărbatul era un polițist sub acoperire.

Mariah și Alison nu mai vorbesc de ani buni, însă cea din urmă i-a cerut bani celebrei cântărețe în urmă cu doar câteva luni. Potrivit presei internaționale, Alison Carey este seropozitivă și se prostituează, neavând alte venituri. Se pare că femeia și-a făcut reclamă în ziar, la mica publicitate, pentru a atrage potențiali clienți, fără a le mărturisi, însă, la ce riscuri se expun.  Poliția le-a cerut celor care au întreținut relații sexuale cu ea să se prezinte de urgență la medic.

Când a fost arestată, Alison s-a indentificat imediat drept sora lui Mariah Carey, relatează sterogum.com. Femeia urmează să se prezinte în fața unui judecător, marți (30 august). 

„Mariah, nu mă abandona!”

 

Recent, Alison Carey a apărut într-un videoclip, în care îi cera lui Mariah să o ajute: „Mariah, te iubesc! Am nevoie disperată de ajutorul tău, nu mă abandona așa.” Într-o încercare disperată de a-i atrage atenția, femeia i-a cerut artistei să îi plătească cheltuieli medicale enorme, pe care ea nu și le permitea. Alison este și dependentă de droguri și medicii susțin că starea ei de sănătate se agravează pe zi ce trece. Cu toate acestea, Mariah nu a dat niciun semn și presa de scandal susține că nu mai vrea să aibă de-a face cu sora ei mai mare.

 

Loading...

Citește și