Sora lui Louis Tomlinson a murit la doar 18 ani! Artistul de la One Direction, devastat de durere

sora-lui-louis_tomlinson-a_murit.jpg

Louis și Felicite Tomlinson
Felicite Tomlinson a murit subit în urma unui stop cardio-respirator
Foto: Arhiva personală

Sora lui Louis Tomlinson (27 de ani), Felicite (18 ani), a murit subit în urma unui stop cardiac. Artistul de la One Direction și familia lui sunt devastați de durere.

Felicite Tomlinson, cunoscută drept Fizzy, a fost găsită moartă în casa ei din Londra, miercuri (13 martie). Adolescenta a murit în urma unui stop cardiac, potrivit Daily Mail. Moartea fulgerătoare a tinerei vine după ce în urmă cu trei ani mama lui Louis Tomlinson, Johannah, a murit de leucemie. Potrivit unor surse apropiate de artistul de la One Direction, Louis este în stare de șoc și și-a anulat evenimentele pe care le avea plănuite în viitorul apropiat.

Juratul de la X Factor UK a fost foarte apropiat de sora lui. Tânăra își dorea să devină designer, iar artistul o susținea în tot ceea ce își propunea și o lăuda ori de câte ori avea ocazia.

Moartea lui Felicite Tomlinson, tratată drept suspectă

felicite-tomlinson.jpg

Sora lui Louis Tomlinson
Sora lui Louis Tomlinson voia să devină designer
Foto: Instagram

 

Felicite Tomlinson și-a pierdut cunoștința în urma unui stoc cardio-respirator, în apartamentul ei din Londra, miercuri la prânz. Poliția nu a găsit urme de abuz de droguri în casa tinerei, dar moartea ei este momentan tratată drept „suspectă”.

O persoană care se afla în casă cu Felicite Tomlinson la momentul tragediei a sunat la Salvare, însă doctorii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru ea.
Medicii legiști vor efectua o examinare completă și vor face teste toxicologice, care să releve cauza exactă a morții surorii artistului.

 Louis Tomlinson se afla tot în Londra la momentul morții surorii lui, acesta fiind informat cu privire la tragedie de către polițiști. 

„Felicite era adorată de Louis și de întreaga familie. Toți sunt devastați. Avea o mulțime de prieteni și era o persoană foarte pozitivă, o domnișoară frumoasă și foarte populară”, a declarat o sursă apropiată de Louis Tomlinson. 

Loading...

Citește și

  • foto

    Una dintre cele mai apreciate formaţii alcătuite exclusiv din bărbaţi, One Direction, a atins apogeul carierei într-un timp foarte scurt şi a fost învăluită în numeroase speculaţii. Cariera lor fulminantă s-a terminat, brusc, spre dezamăgirea fanilor, atunci când au anunţat că vor lua o pauza. Desigur,şi-au continuat activitatea separat şi au lansat piese single. Unul dintre foştii componenţi, Liam Payne a vorbit, pentru prima dată, despre lucrurile care se petreceau în spatele cortinei şi despre emoţiile pe care trebuia să le ascundă în spatele unui zâmbet binevoitor.

  • foto

    Liam Payne (23 ani), fostul component al formației care a furat inimile a milioane de adolescente, One Direction, este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche și a devenit tată. Toate lucrurile merg mai ușor atunci când ești iubit și apreciat, dar se pare că liniștea și fericirea au un impact negativ asupra creației lui Liam . Conform zicale „ce este prea mult strică”, cântărețul are probleme de concentrare și nu este productiv din cauza ultimelor evenimente fercite care au avut loc în viața sa, într-un timp atât de scurt.