Sora lui Kim Kardashian a transformat un om al străzii în model!

gettyimages-493462736.jpg

kendall jenner gigi hadid
Modelel Kendall Jenner și Gigi Hadid i-au transformat viața unui băiat sărac
Foto: Getty

Visele devin realitate! Sora mai mică a lui Kim Kardashian (35 de ani), manechinul Kendall Jenner (20 de ani), și prietena ei, Gigi Hadid (20 de ani), au transformat un băiat care locuia pe străzi, într-un fenomen internațional în lumea modellingului. Cei doi „îngerași” de la Victoria Secret l-au găsit pe John Economou, pe o plajă din California, în timp ce filmau o reclamă.

„Una dintre ele a venit la mine și mi-a spus că arăt bine. Nu mi-am dat seama cu cine vorbesc la început. Apoi, mi-am dat seama despre cine e vorba. Kendall e foarte cool și cu picioarele pe pământ. Am avut o conversație despre viață, actorie, modelling și experiență personală, a declarat John Economou, pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

john.jpg

john economou
John a avut parte de șansa vieții lui
Foto: Instagram

Economou locuia pe străzile Californiei de ceva vreme. În mod ironic, visul lui de o viață era să devină un model faimos. Norocul a dat peste el atunci când le-a cunoscut pe celebrele manechine, Kendall Jenner și Gigi Hadid.  Acum, John Economou a semnat un contract cu agenția de modelling unde și-a început cariera și Kendall, Two Management. În mediul online, tânărul face deja furori, iar povestea lui a ajuns în toate publicațiile internaționale.

john2.jpg

john economou
John Economou a semnat deja cu o agenție cunoscută de modelling
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

 • Kendall Jenner sora acnee tratament

  Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reuşit să scape de cicatricile lăsate de acnee apelând la un tratament revoluţionar non-invaziv, care se găseşte şi în România.

 • kim kardashian kylie jenner operatii

  Un dermatolog din New York este sigur că surorile sunt extrem de tunate, deși ele spun că sunt naturale. Doctorul Tabasum Mir este medicul vedetelor de la Hollywood și spune că își dă seama imediat dacă cineva și-a făcut îmbunătățiri. Kim Kardashian (35 de ani) și Kylie Jenner (18 ani) și-au făcut operații estetice la fund, șolduri și față, în opinia dermatologului.

 • kim kardashian

  Kim Kardashian (35 de ani) și Kanye West (38 de ani) au împreună doi copii, o fetiță pe nume North și un băiețel pe nume Saint, care a venit pe lume la 5 decembrie. După naștere, Kim nu a vrut să arunce placenta, știind că aceasta poate avea efecte benefice asupra organismului.

 • kim kardashian goala pusca desert

  Kim Kardashian (35 de ani) și-a uimit fanii din nou. Focoasa brunetă este cunoscută pentru ipostazele incendiare în care pozează. De această dată, soția lui Kanye West (38 de ani) a publicat două imagini cu ea goală pușcă, spre deliciul fanilor ei. Vedeta se mândrește cu formele voluptoase care au propulsat-o spre celebritate și nu se sfiește să renunțe la haine, în timpul ședințelor foto.

 • kim kardashian s-a ingrasat insarcinata

  Focoasa brunetă a luat multe kilograme de când a rămas însărcinată. Kim Kardashian (34 de ani) a fost surprinsă într-o ţinută extrem de strâmtă, care îi scoate în evidenţă burta uriaşă pe care o are.

 • khloe kardashian kim fund imes

  Surorile Kardashian sunt în competiţie pentru cel mai proeminent posterior. Kim (34 de ani) este cunoscută pentru formele ei voluptoase, dar sora ei mai mică, Khloe (31 de ani), se poate lăuda un fund uriaş.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1