Sora lui Kim Kardashian a scăpat de acnee cu un tratament făcut la noi

kendall.jpg

Kendall Jenner sora acnee tratament
Kendall s-a tratat în România
foto: arhiva personală

Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reuşit să scape de cicatricile lăsate de acnee apelând la un tratament revoluţionar non-invaziv, care se găseşte şi în România.

Este vorba destre un tratemnt cu laser, pe care cunoscutul dermatolog, Oana Spânu, îl aplică pentru a trata afecţiunile pielii şi cicatricile lăsate de acnee ale multor pacienţi. "Acneea mi-a distrus încrederea în mine. Nici nu mai puteam privi în ochii celor cu care vorbeam. Eram extrem de timorată şi obişnuiam să-mi acopăr faţa cu mâinile”, a declarat recent Kendall, cea care este în prezent una din cele mai de succes modele la nivel internaţional.

kendall-jenner-acnee.jpg

Kendall Jenner sora acnee tratament
Kendall s-a tratat în România
foto: arhiva personală

 "Laserul Genesis regenerează pielea feţei, a gâtului şi a decolteului, tratând atât micile imperfecţiuni de culoare şi textură, cât şi porii vizibili, capilarele dilatate, ridurile fine, petele maronii şi cicatricile rezultate în urma acneei. Tratamentul regenerează pielea, redându-i un aspect tânăr şi strălucitor, este complet nedureros şi nu necesită timp de recuperare”, a declarat dr. Oana Spânu.

 

Loading...

Citește și

 • kim kardashian kylie jenner operatii

  Un dermatolog din New York este sigur că surorile sunt extrem de tunate, deși ele spun că sunt naturale. Doctorul Tabasum Mir este medicul vedetelor de la Hollywood și spune că își dă seama imediat dacă cineva și-a făcut îmbunătățiri. Kim Kardashian (35 de ani) și Kylie Jenner (18 ani) și-au făcut operații estetice la fund, șolduri și față, în opinia dermatologului.

 • kim kardashian kanye west

  Dacă în urmă cu numai câteva ore, Kim Kardashian (35 de ani) publica o fotografie cu burtica de gravidă, acum, vedeta a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. Nou-născutul este cel de-al doilea copil pe care îl are cu rapperul Kanye West (38 de ani), ei fiind deja părinții micuței North West, în vârstă de numai doi ani.

 • kim kardashian goala pusca desert

  Kim Kardashian (35 de ani) și-a uimit fanii din nou. Focoasa brunetă este cunoscută pentru ipostazele incendiare în care pozează. De această dată, soția lui Kanye West (38 de ani) a publicat două imagini cu ea goală pușcă, spre deliciul fanilor ei. Vedeta se mândrește cu formele voluptoase care au propulsat-o spre celebritate și nu se sfiește să renunțe la haine, în timpul ședințelor foto.

 • kendall jenner goala topless

  Nu arată ca surorile ei mai mari şi nu are formele voluptoase care au consarcat familia Kardashian. Cu toate acestea, silueta zveltă pe care o are a propulsat-o pe Kendall în industria modellingului. Nu este prima dată când vedeta pozează nud. Brunetei nu se sfieşte să renunţe la haine pentru şedinţele foto.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1