Sora lui Kim Kardashian, cu sânii la vedere în plină stradă FOTO

kendal_jenner_sani.jpg

Kendall a purtat o bluză cu un decolteu adânc
Foto: Splashnews

Familia Kardashian este cunoscută pentru controversele şi scandalurile în care a fost implicată de-a lungul anilor, iar surorile mai mici ale lui Kim Kardashian nu se dau nici ele în lături de la apariţii care generează vâlvă. Kendall Jenner a uimit pe toată lumea când a ieşit din casă recent într-o ţinută îndrăzneaţă.

Adolescenta de 19 ani a fost surprinsă prin Los Angeles într-o bluză decolatată până la buric şi fără sutien. Ţinuta i-a dat bătai de cap lui Kendall, care a fost pe punctul de a rămâne în sânii goi pe stradă. Nu numai că bluza a lăsat să i se întrezărească bustul, dar era şi suficient de largă astfel încât un pas greşit aproape că a lăsat-o descoperită pe Kendall, potrivit dailymail.co.uk.

kendall_jenner_sani_1.jpg

Kendall a fost surprinsă în ţinuta îndrăzneaţă pe străzile Los Angeles-ului, alături de o prietenă
Foto: Splashnews

Totuşi, vedeta nu a părut derajantă de incident, semn clar că e obişnuită să poarte astfel de ţinute. Degajată, Kendall s-a amuzat pe seama făptului că un sân era să îi iasă din decolteu şi şi-a pus mâna repede în dreptul pieptului. 

kim_kendall_kylie.jpg

Kim e foarte apropiată de mezinele familiei Kardashian, Kendall şi Kylie
Foto: Getty

Kendall Jenner este un dintre surorile lui Kim Kardashian şi lucrează ca model pentru marile firme de modă din lume. Recent, ea a fost aleasă drept noua imagine a companiei Calvin Klein. Ea şi Kylie Jenner sunt mezinele familiei Kardashian şi fiicele lui Kris şi Cailtyn Jenner. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1