Sora îi sare în ajutor lui Britney Spears! Ce vrea să facă Jamie Lynn Spears

britney spears

Britney Spears a făcut-o deja mandatară asupra unui fond pe sora ei, Jamie Lynn Spears
Britney Spears împreună cu sora ei, Jamie Lynn Spears
Foto: Getty Images

Jamie Lynn Spears a decis să-i sară în ajutor surorii sale, Britney Spears. Cântăreața nu mai vrea să fie sub nici o formă sub tutela tatălui lor.

Jamie Lynn Spears (29 de ani) a decis să-i sară în ajutor surorii sale mai mari, Britney Spears, în vârstă de 38 de ani. Jamie, care a fost aleastă drept mandatară a unui fond al lui Britney, vrea acum să obțină mai mult control asupra averii acesteia, care se ridică la 215 milioane de dolari. Săptămâna trecută ea a cerut în instanță acest lucru. Britney Spears a făcut-o mandatară deja pe Jamie asupra unui fond pentru a proteja viitorul copiilor săi. În caz că ea moare, sora mai mică va administra acest fond creat în 2004. Acum Jamie Lynn caută să obțină control pentru o mai mare parte a averii surorii, care în prezent este gestionată de tatăl lor. Britney se luptă să scape de tutela tatălui și chiar a refuzat să mai cânte live, începând din 2018, din această cauză.

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears!

Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Britney a solicitat în instanță să scape de tutela tatălui

Britney Spears a solicitat recent în justiție ca tatăl ei, Jamie Spears, să nu mai fie unicul său tutore și să nu-i mai gestioneze averea. Anul trecut, el a renunțat temporar la tutelă, din cauza unor probleme de sănătate, dar mai ales fiindcă a fost acuzat că l-a agresat pe unul dintre nepoți. Faptul că Britney Spears nu reușește să scape de tutela tatălui, care îi gestionează și averea, preocupă pe fanii cântăreței și alți prieteni. Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său. El a fost acuzat de tatăl copilului, Kevin Federline, fostul soț al lui Britney, că l-a bătut şi l-a speriat pe Sean Preston (14 ani), anul trecut, în august. Din cauza acuzațiilor, Jamie renunțase la tutela asupra fiicei sale. El a fost înlocuit, atunci, temporar, de managerul vedetei Jodi Montgomery. Acum, sora lui Britney Spears, a decis să-i sară în ajutor surorii sale mai mari.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Tocmai când viaţa cântăreţei Britney Spears începuse s-o ia pe un făgaş normal, iată că, în SUA, a fost dată publicităţii o carte care scoate la iveală lucruri urâte despre ea.