„Sora geamănă” a Antoniei a recunoscut că îi plac femeile!

marnie.jpg

sora geamana antonia sosie
Antonia are o sosie în altă țară
Foto: Forever Modo

Antonia (27 de ani) are o „soră geamănă” în Marea Britanie! Actrița și modelul Marnie Simpson (24 de ani), cunoscută mai ales pentru rolul din show-ul „Geordie Shore”, difuzat pe MTV, a recunoscut că este bisexuală. Superbei brunete îi plac și femeile și bărbații și consideră că orientarea sexuală nu ar trebui să mai fie un tabu în secolul 21.

Marnie Sanders seamănă leit cu una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, Antonia. Bruneta a făcut dezvăluiri inedite despre orientarea ei sexuală și a recunoscut că este bisexuală, relatează cotidianul britanic Mirror

marnie-campaign-forever-modo-2-medium.jpg

sora geamana antonia sosie
Marnie Sanders seamănă izbitor de bine cu Antonia
Foto: Forever Modo

Vedeta, care a fost logodită cu Ricky Rayment, a recunoscut în trecut că s-a sărutat cu „mulți băieți și fete”, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru. Acum, Marnie a mărturisit că este bisexuală și speră că îi va inspira și pe alții să-și recunoască orientarea sexuală. 

marnie-campaign-forever-modo-4-medium.jpg

sora geamana antonia sosie
Marnie a lansat o nouă colecție de haine
Foto: Forever Modo

 

„Cred că e bine că am recunoscut. Sper să le inspir și pe alte fete să facă același lucru”, a declarat Marnie.

Bruneta a lansat o nouă colecție de haine în colaborare cu Forever Modo. Cu acest prilej, Marnie Sanders a pozat în hainele făcute de ea, într-o ședință foto incendiară.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Antonia (27 de ani) este o adevărată mașină de făcut bani! Pe de-o parte vocea, pe de altă parte frumusețea îi aduc venituri frumoase artistei.

  • antonia alex velea vacanta dubai copii baieti

    Au luat o pauză de la concerte şi au fugit în vacanţă. la început de an, Antonia şi Alex Velea se reşaxează la Dubai. Amorezii nu au plecat singuri ca doi porumbei, ci cu băieţii lor "adoptaţi".

  • revelion, vedete, petreceri, concerte, bani

    În timp ce românii se pregătesc să ciocnească, în noaptea de 31 decembrie, un pahar de şampanie în sânul familiei, soliştii îşi vor îndesa în bagaj hainele strălucitoare de scenă. Ei vor cânta la petreceri private sau în aer liber, pe sume năucitoare.

  • Familia Antoniei ascunde o mulţime de secrete şi de drame. Click! a aflat, în exclusivitate, că bunicul îndrăgitei cântăreţe a trăit o iubire secretă, în urmă cu aproape trei decenii, cu interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 27 de ani. Cântăreaţa ne-a recunoscut detaliile poveştii de dragoste.

  • Antonia a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Artista îi calcă pe urme iubitului ei, Alex Velea, şi se pare că în permanenţă lucrează să-şi îmbunăţăţească colecţia. Solista a mărturisit că recent a trecut din nou pragul salonului, de unde a ieşit cu alte noi desene.

  • Dacă familia Antoniei ar juca într-o telenovelă, cu siguranţă ar fi una de succes. Relaţii pasionale, căsnicii, divorţuri, amor clandestin – practic, toate ingredientele unui scenariu de succes. Dacă secretele Antoniei şi ale mamei ei au ieşit deja la iveală, Click! vă prezintă acum detalii incendiare din viaţa bunicului solistei, un cuceritor adevărat.