„Sora geamănă” a Angelinei Jolie îi face concurență actriței!

bgyugyuvgfytrdtrsereser.jpg

angelina jolie
Un fotomodel din reclamele Kylie Cosmetics seamănă izbitor de bine cu Angelina Jolie
Foto Getty

Este oare Angelina Jolie? Cu siguranță nu! Este puțin probabil ca actrița să dorească să promoveze produsele cosmetice ale lui Kylie Jenner. Ea este Mara Teigen, un fotomodel din California care seamănă incredibil de bine cu celebra actriță când era mai tânără.

Mara Teigen (21 de ani) seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie (40 de ani), de la părul castaniu și genele mari, până la buzele proeminente. Mara a fost ajutată încă de la vârsta de 18 ani de către Kylie să ajungă în lumina reflectoarelor, potrivit DailyMail.co.uk. De atunci, tinerei, originară din Los Angeles, i s-a spus mereu cât de bine seamănă cu celebra actriță.

m_nbnmv.png

mara teigen angelina jolie
Mara Teigen
Foto Instagram

Conform altor surse, Kylie Cosmetics nu a fost singura companie căreia Mara i-a promovat produsele cosmetice. Frumoasa brunetă a mai apărut și în reclame ale Milani Cosmetics și Frankie`s Bikinis.

ser.png

mara teigen angelina jolie
Mara Teigen
Foto Instagram

Totuși, Kylie a fost cea care a făcut-o celebră – una dintre reclamele sale a fost vizualizată de aproape opt milioane de oameni de la prima difuzare și până în prezent.

kljbjkhbhjvf.png

mara teigen angelina jolie
Mara Teigen
Foto Instagram

ikbyuvguvfty.png

mara teigen angelina jolie
Mara Teigen
Foto Instagram

Reclama în care apare Mara Teigen a fost vizualizată de aproape opt milioane de oameni

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informașii interesante!

 

Loading...

Citește și

  • angelina jolie

    Angelina Jolie este una dintre cele mai cunoscute și apreciate mame de la Hollywood. Actrița de 40 de ani și Brad Pitt, soțul său, au împreună șase copii și pozează mereu în cea mai împlinită familie.

  • Brad şi Angelina au petrecut o săptămână în provincia turcă Izmir, vara aceasta. A fost suficient să se convingă că vor să se mute aici.

  • angelina jolie tatuaje

    Este binecunoscut faptul că frumoasa Angelina Jolie a făcut o adevărată pasiune din a-și acoperi trupul cu tatuaje. Încă din adolescență și până acum la cei 40 de ani ai săi, actrița a strâns un număr impresionant de desene pe corp, având mai mult de 10.

  • Nu se uită la bani când e vorba de relaxare! Brad Pitt şi Angelina Jolie au plătit 18.000 $ pe noapte ca să închirieze o vilă cu 10 dormitoare situată pe plajă în staţiunea Amanpuri de pe insula Phuket.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1