Solista The Cranberries, Dolores O'Riordan, s-a stins din viață la 46 de ani

the_cranberries_pa-13084603_0-2-920x657.jpg

foto
Cântăreața s-a stins din viață la 46 de ani
Foto:Getty

Cântăreața Dolores O'Riordan, solista formației The Cranberries s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani.

Cântăreața de origine irlandeză Dolores O'Riordan s-a stins din viață în după-amiaza zilei de 15 ianuarie, a fost anunțul trist făcut de reprezentanții artistei, citați de independent.co.uk. "Avea 46 de ani și momentan se afla în Londra cu ceilalți membri ai formației The Cranberries, ocupându-se de înregistrarea unor noi melodii. Alte detalii nu sunt încă disponibile", au adăugat aceștia. 

 Un reprezentant al Poliției Metropolitane a spus că ”Poliția din Westminster se confruntă cu o moarte subită. Oficialii au fost chemați luni, la ora 09.05 la un hotel din Park Lane, W1. O femeie în jur de 40 de ani a fost declarată moartă la fața locului. În această etapă timpurie moartea este tratată ca inexplicabilă".

Cauza morții nu a fost făcută publică până în acest moment. Membrii familiei sunt devastaţi de aflarea veştii şi au solicitat să nu fie deranjaţi în aceste momente dificile. Formația The Cranberries este una dintre cele mai apreciate trupe irlandeze, iar solista s-a bucurat de admirația miilor de fani din întreaga lume. Printre cele mai cunoscute melodii se numără "Zombie" și "When You're Gone".

 

 

Știre în curs de actualizare

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1