Şoferul lui Naomi Campbell îşi cere scuze că a acuzat-o de agresiune

CLIIMA20100121_0122_1.jpg

Naomi Campbell nu scapă de scandaluri. (Foto: EPA)
Citeste tot despre: 

După ce în urmă cu câteva zile Naomi Campbell a fost acuzată că şi-a atacat şoferul, acum ea răsuflă uşurată la vestea că nu va trebuie să dea explicaţii în faţa legii şi că şoferul şi-a cerut scuze că a implicat poliţia.

"Pe 12 martie am fost acuzată de comportament inacceptabil faţă de un şofer din New York. Am lucrat din greu pentru a-mi corecta greşelile din trecut şi nu vreau să fiu prizoniera trecutului meu", spune modelul într-o declaraţie citată de Showbizspy.

"Încerc să tratez pe toată lumea cu respect şi mă bucur că şoferul şi-a cerut scuze. Vreau să las în urmă evenimentele din ultimele zile şi să merg mai departe", a adăugat Campbell.

Miodrag Mejdina, angajat ca şofer al modelului pentru o zi, a declarat iniţial că Naomi l-a lovit de pe bancheta din spate, iar capul său a căzut pe volan. Acum însă, şoferul spune că incidentul a fost exagerat.

Naomi Campbell loveşte din nou

"Acest eveniment a fost transformat din ţânţar în armăsar şi vreau să îmi cer scuze faţă de doamna Campbell", a declarat tânărul, prin intermediul avocatului său.

De-a lungul anilor, temperamentul vulcanic al modelului i-a adus numai necazuri. În 2006, Naomi a fost arestată după ce şi-a lovit menajera cu telefonul mobil, iar în 2008 a scuipat şi înjurat doi agenţi de poliţie într-un aeroport din Londra.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1