Şoc! Mariah Carey, legături cu o sectă satanică

Mariah

Mariah
Mariah a fost stânjenită de obsesiile mamei ei pentru ocultism
Foto: Guliver splashnews

Dezvăluiri incendiare! Cântăreaţa Mariah Carey (47 de ani) a participat la bizare ritualuri sexuale şi sacrificii de animale făcute de o sectă satanică.

Radaronline susţine că mama divei, Patricia, a dus-o pe aceasta şi pe sora ei, Alison, la ritualuri îngrozitoare. „La o vârstă foarte tânără, atât Mariah, cât şi sora ei, Alison, au fost implicate în ceremoniile satanice şi au participat la acestea”, a dezvăluit o sursă din familie. Alison a povestit despre ceremoniile care-ţi „fac părul măciucă”, spunând că ar fi fost făcute într-un castel uriaş din Long Island, New York.

Alison

Alison
Alison, sora lui Mariah, a făcut mărturisirile şocante
Foto: Guliver splashnews
“Acolo aveau loc ritualurile satanice conduse de mama mea”, a declarat Alison, de 56 de ani, într-un interviu-bombă. “Îmi amintesc oameni cu mantale cu glugă stând în cerc şi cântând. Se făcea sex şi sacrificii de animale despre care participanţii credeau că mulţumesc zeitatea căreia slujeau”, a adăugat sora lui Mariah. Fratele cântăreţei, Morgan, a spus pentru Radaronline: „Mariah a dat un interviu la începutul carierei în care vorbea de obsesia mamei noastre pentru ocultism şi cum acest lucru i-a stânjenit copilăria". Alison, care este infectată cu virusul HIV, susţinea că se aştepta ca să devină mai mult decât spectatoare la ritualurile îngrozitoare: „Am fost antrenată să conduc Grupul”, a spus ea pentru Radaronline. „La început, când eram copil, nu înţelegeam ce se întâmplă, fiind forţată să văd cum se lupta un animal care era ucis cu violenţă în faţa mea. Dar pe măsură ce am crescut am înţeles oroarea şi că era ceva la care copiii nu trebuiau expuşi. Poliţiştii locali şi autorităţile erau indulgente fiindcă făceau parte din asta. Făceau parte din Grup”, mai susţine Alison. Alison, mamă a patru copii şi fostă dependentă de heroină, a lucrat ca prostituată. În 2015, a fost internată în spital din cauza unei traume grave la creier în urma unui atac misterios. Ea a implorat-o pe celebra ei soră, Mariah, care are o avere de 520 de milioane de dolari, s-o ajute, dar aceasta a ignorat rugăminţile ei. În ciuda acestui fapt, Alison a spus: “Mariah, te iubesc, şi am nevoie de ajutorul tău cu disperare, te rog nu mă abandona!”

                                                                                                    

Loading...