Snoop Dog vrea sa învestească bani într-o echipă de fotbal britanică

snoop_dog.jpg

snoop dog
Snoop Dog are planuri mărețe pentru viitor
Foto: Getty

Snoop Dog are planuri mari pentru viitor și își dorește să investească bani într-o echipă de fotbal, dar are nevoie de sfatul bunului său prieten, David Beckham. În schimbul consilierii, rapperul spune că-l va ajuta pe fiul fostului fotbalist să intre în industria muzicii.

„Îmi place să mă uit la multe sporturi. Nu este deloc imposibil să încep să investesc într-o echipă de fotbal britanică în viitor. Aș avea nevoie de sfatul lui David. Dacă el crede că va fi o investiție bună, atunci am să-l cred pe cuvânt”, a mărturisit Snoop Dog, potrivit Daily Star.

De asemenea, cântărețul prmoite că-l va ajuta pe fiul cel mic al cuplului Beckham, Cruz, să intre în industria muzicală: „David și Victoria sunt prietenii mei. Dacă ei vor dori să-l ajut pe Cruz să devină artist, o voi face, cu sigurnță. David l-a ajutat pe fiul meu să-i antreneze echipa de fotbal și știe că dacă are nevoie de o favoare, tot ce trebuie să facă e să o ceară.”

Nu este prima dată când Snoop Dog a vorbit de strânsa legătură de prietenie dintre el și cuplul Beckham, iar pe lista amicilor săi celebri se numără și Simon Cowell, pe care vrea să-l ajute să găsească la „X-Factor”, în care Simon e jurat, să găsească adevărate talente în muzica rap.

Loading...

Citește și

  • O veste pe care orice fan al rapperului Snoop Dogg vrea să o audă: artistul a venit din nou în România. Unde mai pui că o vizită surpriză ar da emoţii admiratorilor. Asta au simţit prietenii virtuali ai lui Snoop Dogg când au văzut că rapperul a publicat o fotografie pe contul său de Instagram care apărea ca fiind făcută în Bogata, Mureş.

  • Rapperul Snoop Dogg, care şi-a schimbat numele de scenă în Snoop Lion, a plasat zece femei la diferite celebrităţi internaţionale de la Hollywood şi din New York.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1