Singurul moment în care Melania Trump a zâmbit sincer! La cine se uita cu admirație

melania_trump_01.jpg

melania trump
Melania Trump, surprinsă la ceremonia de învestitură
Foto: Getty Images

Nu prea ai vrea să fii în pielea Melaniei Trump în aceste zile! Din 20 ianuarie, de când a devenit oficial Prima Doamnă a SUA, toată lumea vorbește despre felul în care a arătat, dar mai ales despre felul în care s-a purtat fostul manechin, la ceremonia de învestitură, prin comparație cu Michelle Obama, considerată deja reperul absolut în domeniu.

Specialiștii în ”limbajul corpului” au studiat cu atenție imaginile de la ceremonia de învestitură a președintelui Donald Trump și au dat verdictul: Melania este un ”obiect” pentru soțul ei. Noua Primă Doamnă zâmbește numai când știe că este privită de soțul ei, are gesturi foarte reținute și nu-ți exprimă în niciun fel sentimentele față de Donald.

”Nu văd căldură, dragoste sinceră sau compasiune în această relație”, a declarat Susan Constantine, un expert în limbajul corpului care a lucrat de-a lungul timpului cu avocați de top și membri ai guvernului SUA, citată de The Independent.

melania_trump_04.jpg

melania trump
Melania și Donald Trump, la ceremonia de învestitură
foto: Getty Images

 

Cât despre primul dans al cuplului prezidențial, un alt expert în limbajul corpului, Patti Wood, a declarat că acesta a trădat o relație foarte dezechilibrată între cei doi. Președintele o ținea în așa fel încât se atingeau doar în zona pelviană, în vreme ce Melania își ținea umerii și chipul la distanță, de parcă n-ar fi văzut în el un adevărat ”partener”.

melania_trump_03.jpg

melania trump
Melania și Donald Trump, primul dans în calitate de cuplu prezidențial
foto: Getty Images

 

Altfel spus, Melania a zâmbit foțat, ca pe podiumurile de prezentare, a părut stingheră și, de multe ori, depășită de importanța momentului.

Și totuși, a existat un moment în timpul ceremoniei de la Capitoliu, în care Milania Trump a zâmbit sincer, nu doar cu gura, ci cu întreaga față. S-a întâmplat la sosirea invitaților la tribuna oficială, când între Barack și Michelle Obama a existat un schimb de ”mutrițe” simpatice, unul din acele momente de comunicare profundă cu care fostul cuplu de la Casa Albă și-a atras simpatia fanilor.

melania_trump_02.jpg

melania trump
Melania Trump, privindu-i cu admirație pe Michelle și Barack Obama
foto: Getty Images

 

Așadar, Michelle Obama cobora scările scoțând limba, iar Barack Obama i-a răspuns cu un ”botic” bosumflat. Un tablou de familie pe care Melania Trump l-a privit cu nedisimulată admirație și, probabil, cu puțină invidie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1