Şi Tom Hanks petrece vacanţa în Grecia! E pe o insulă unde poți găsi cazare la 75 de lei pe noapte

tom_hanks_si_sotia.jpg

Tom Hanks și soția au dezvăluit pe 11 martie că au coronavirus. (Foto: Instagram)
Citeste tot despre: 

Tom Hanks a fost în atenţia presei în fiecare zi începând cu luna martie, de când a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Iată că actorul şi soţia se simt foarte bine, ba chiar au călătorit în Grecia cu avionul privat. Au ales şi ei insulele greceşti pentru o vacanţă la fel ca majoritatea românilor?

Celebrul actor surprindea acum câteva zile când a răbufnit într-o intervenţie video când a declarat că nu are pic de respect pentru cei care nu poartă mască de protecţie. Actorul ştie prin ce a trecut şi el, dar şi soţia, Rita Wilson, cât timp au fost infectaţi cu coronavirus. Le cere tuturor să respecte măsurile impuse de autorităţi chiar şi atunci când călătoresc. 

Ştim că actorul a strâns o avere impresionantă de-a lungul anilor, are un confort financiar pe care mulţi şi-l doresc şi la care mulţi dintre noi nu vom ajunge...el a avut mai mult noroc. Ar putea petrece vacanţele oriunde în lume, pe orice continent, ar călători cu avionul privat indiferent de locaţie, dar iată ce alegere a făcut el acum. 

Citește continuarea aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1