Şi-au scos mamele pe covorul roşu

m115-vedetete-foto1-135-210.jpg

Naomi Campbell (47 de ani), cu mama ei, Valerie Morris ( 66 de ani), la Fashion Awards 2017
Foto: Guliver/ Getty Images/ Hepta

Aşa mamă, aşa fiică! Naomi Campbell a venit însoţită de frumoasa ei mamă, Valerie Morris, la Fashion Awards 2017, de la Londra. Şi alte vedete îşi scot mamele pe covorul roşu.

Fotomodelul Naomi Campbell se menţine foarte bine la vârsta de 47 de ani. La fel de bine se păstrează şi mama sa, dansatoarea de origine jamaicană, Valerie Morris (66 de ani). Între cele două este o relaţie foarte apropiată dintotdeauna. Naomi nu-şi cunoaşte tatăl, care a părăsit-o pe mama sa în timp ce era însărcinată cu ea în patru luni.

m215-vedetete-foto2-50-90-h.jpg

Halle Berry (51 de ani) şi Judith Hawkins (72 de ani)
Foto: Guliver/ Getty Images/ Hepta

 

Pe certificatul de naştere al divei nu figurează nici un nume la rubrica tată. Diva şi-a luat numele Campbell de la al doilea soţ al Valeriei. La fel de apropiată de mama sa este şi actriţa Halle Berry (51 de ani). Şi ea obişnuieşte să apară pe covorul roşu împreună cu femeia care i-a dat viaţă, Judith Hawkins (72 de ani).
Halle este de asemenea foarte apropiată de mama sa, din cauza faptului că, în copilărie, a văzut cum aceasta era bătută zi de zi de tatăl ei, când se îmbăta.

Actriţa a povestit că a asistat la scene oribile din familie. Tatăl a aruncat-o pe scări pe mama sa şi a lovit-o în cap cu o sticlă.

m315-vedetete-foto3-50-90-c.jpg

Charlize Theron (42 de ani) şi Gerda Maritz (64 de ani)
Foto: Guliver/ Getty Images/ Hepta

 

Actriţa Charlize Theron (42 de ani) a fost văzută adesea pe covorul roşu cu mama ei, Gerda Maritz (64 de ani). Şi ea este nedespărţită de femeia care i-a dat viaţă, fiindcă a trăit alături de aceasta momente de coşmar.

În 1991, actriţa din Africa de Sud a văzut cânt tatăl său a venit acasă beat şi a vrut s-o ucidă cu un pistol pe mama sa.

m415-vedetete-foto4-50-90-e.jpg

Eva Longoria (42 de ani) şi Ella (73 de ani)
Foto: Guliver/ Getty Images/ Hepta

 

Gerda i-a smuls arma şi l-a împuşcat mortal. Spre deosebire de cele trei vedete de mai sus, Eva Longoria (42 de ani) se mândreşte cu părinţii ei, care au împlinit 50 de ani de căsnicie fericită.

Totuşi, actriţa este mai apropiată de mama ei, Ella Longoria (73 de ani). De foarte multe ori apare împreună cu aceasta pe covorul roşu.

Loading...

Citește și

  • Au reuşit să păcălească timpul! Celebrele fotomodele Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Helena Christensen arată la fel de sexy ca în anii 1990, când făceau furori pe podiumuri.

  • Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Născută într-o familie săracă, crescută doar de mama ei, dansatoarea de origine jamaicană Valerie Morris, Naomi a jurat din copilărie să nu mai cunoască niciodată sărăcia.

  • eva longoria actrita kilograme

    Arată ca o nevastă disperată! Eva Longoria (42 de ani) făcea furori până mai ieri pe covorul roşu în rochiile ei mulate şi decoltate. Chiar şi atunci când nu era în lumina reflectoarelor şi posta poze din vacanţă, bruneta arăta impecabil. Acum, actriţa a ajuns de nerecunoscut.

  • E o perioadă agitată pentru actrița de origine sud africană, dat fiind faptul că ultimele săptămâni a filmat pentru comedia ”Flasky”. Ei bine, miercuri, Charlize Theron a luat o mică pauză de la programul încărcat și i-a dus pe cei doi copii ai ei la plajă, să se bucure de valurile spumoase și de nisipul cald din Mexic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1