Sharon Stone este distrusă! Actrița din ”Basic Instinct” ne imploră să ne rugăm pentru mama ei

sharon_stone_deschidere.jpg

Sharon Stone este extrem de îngrijorată pentru mama ei care a suferit un atac cerebral
Sharon Stone este extrem de îngrijorată pentru mama ei care a suferit un atac cerebral
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sharon Stone este distrusă! Actrița din ”Basic Instinct” ne imploră din tot sufletul să ne rugăm pentru mama ei de 88 de ani. Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, a postat un mesaj emoționant însoțit de fotografia mamei ei Dorothy Marie Stone, în vârstă de 88 de ani.

Sharon Stone este distrusă! Ea îi roagă cu lacrimi în ochi pe toți fanii ei să se roage bunului Dumnezeu pentru mama ei care a suferit zilele trecute un atac cerebral puternic și a ajuns de urgență la spital. Mesajul a fost postat în noaptea dintre 22 noiembrie spre 23 noiembrie și mii de oameni din întreaga lume și-au împreunat mâinile într-o rugăciune pentru Dorothy Marie Stone. Printre celebritățile care au răspuns la rugămintea lui Sharon se numără comedianta Judy Gold, actorul Adam Senn și actrița Frances Fisher. Sharon Stone a povestit în trecut despre coșmarul atacurilor cerebrale din familia ei amintind că bunica ei, ea însăși și acum și mama ei au trecut prin acest coșmar.

mama_sharon_stone.jpg

Dorothy Marie Stone are 88 de ani și a fost dusă de urgență la spital
Dorothy Marie Stone are 88 de ani și a fost dusă de urgență la spital
foto: Instagram

Citește și:

Sharon Stone, dezvăluiri șocante în noua sa carte! Regizorii i-au spus să facă sex cu colegii ei de platou

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Secretul senzualității ei din ”Basic Instinct”

Sharon Stone a dezvăluit că a fost umplută de machiaj pentru a intrat în rolul criminalei senzuale Catherine Tramell în ”Basic Instinct”, în 1992. ”Când am început filmările pentru ”Basic Instinct” am aflat că au angajat un make-up artist care punea pe mine kilograme întregi de machiaj. Când dădeam machiajul jos, simțeam că am slăbit. Nu am avut voie să mă machiez singură sau să îmi aleg altă persoană care să mă machieze. Machiajul mi-a creat un complex de inferioritate. Am început să mă simt frumoasă după ce am trecut la budism și am intrat în armonie cu trupul și spiritul meu prin meditație și un trai echilibrat”, a mai adăugat Stone.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Actriţa americană afirmă, într-un interviu acordat revistei britanice „Tatler", că niciodată nu a apelat la esteticieni pentru a se menţine frumoasă. Mai mult, spune că o apreciază pe Meryl Streep, care, la 60 de ani, arată ca un pat nefăcut, normală, astfel că orice femeie se poate regăsi în ea.

  • Actriţa de 52 de ani este recunoscută pentru acţiunile sale umanitare, desfăşurate pe întreg Globul.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5