Sharon Stone dezvăluie care actor sărută cel mai bine

Sharon Stone

Sharon Stone s-a sărutat cu cei mai faimoși actori
L-a iubit înainte de a-l cunoaște
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Sharon Stone dezvăluie care actor sărută cel mai bine în filme. Actrița s-a sărutat cu cei mai faimoși actori în platourile de filmare.

Actrița Sharon Stone (62 de ami) a dezvăluit, recent, în emisiunea Watch What Happens Live, al cărui moderator este Andy Cohen, care e actorul care a sărutat-o cel mai bine în timp ce turnau în filme. Diva s-a sărutat cu Arnold Schwarzenegger, Kevin Bacon, Michael Douglas, Richard Gere, Sylvester Stallone, Leonardo DiCaprio, Dustin Hoffman, John Travolta și Antonio Banderas. Dar spune că nimeni nu sărută mai bine ca… Robert de Niro (77 de ani). I-a plăcut la nebunie îmbrățișarea lui, deși starul e cu 15 ani mai vârstnic decât ea. Nu poate să uite momentul în care s-a sărutat cu acesta pentru un film lansat în 1995, intitulat ”Casino”.

Sharon Stone își dezvăluie secretele tinereții: ”La 62 de ani, dacă ești elegantă și machiată, întinerești 20 de ani”

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

A fost îndrăgostită nebunește de Robert de Niro

Sharon Stone a spus că nu numai că i-a plăcut la nebunie cum sărută Robert de Niro. Ea zice că este și o mare fană a acestuia. L-a admirat cu mult timp înainte de a-l cunoaște. ”Am o așa mare stimă pentru el. Am fost îndrăgostită nebunește de el că ar fi putut să-mi dea în cap cu ciocanul și aș fi fost extaziată”, a glumit actrița. A fost unul din cele mai mari vise ale sale să joace împreună cu Robert de Niro. A fost mereu marele ei secret și scopul tăinuit cu mare grijă. În filmul în care a jucat împreună cu el a dat tot, fiindcă fusese marele ei vis. Sharon Stone a dezvăluit care actor sărută cel mai bine, recent, într-o emsiune de televiziune.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1