Sharon Osbourne a mărturisit că l-a «drogat» pe Ozzy! Care este motivul

sharon_osbourne1.jpg

Sharon Osbourne, mărturisiri controversate
Foto: Getty

Sharon, soția lui Ozzy Osbourne, a făcut recent câteva declarații controversate în ceea ce privește relația ei cu celebrul star rock. Aceasta a recunoscut că a recurs la un gest extrem pentru a afla o informație pe care o bănuia, dar avea nevoie de confirmarea lui Ozzy. Pentru că soțul ei nu i-ar fi făcut respectiva mărturisire în mod normal, Sharon s-a gândit la o metodă puțin mai riscantă, dar care a dat roade. Iată despre ce este vorba!

Soţia lui Ozzy Osbourne a mărturisit, într-un interviu oferit publicației The Sun, că în urmă cu doi ani i-a pus soțului ei mai multe pastile în băutură pentru a afla o informație care a făcut-o ulterior să sufere. Deși sunt căsătoriți de aproximativ 36 de ani, cele două celebrități au trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe conflicte, cauzate în primul rând de infidelitatea lui Ozzy Osbourne, în vârstă de 69 de ani.

Sharon Osbourne, în vârstă de 66 de ani, susține că a fost înșelată în repetate rânduri de către partenerul ei de viață, care a recunoscut, de altfel, că este dependent de sex, acesta internându-se, chiar, în urmă cu ceva vreme, pentru a trata această problemă. Deși mariajul lor a fost cu suișuri și coborâșuri, cei doi au ales să rămână împreună, reînnoindu-și jurămintele în 2017 pentru a-și salva căsnicia.

sharon-osbourne-ozzy-drogat.jpg

Sharon Osbourne a dezvăluit că și-a „drogat” soțul
Foto: Guliver/ Getty Images

Sharon Osbourne și-a „drogat” soțul pentru a afla o informație

Totuși, în urmă cu doi ani, fostul solist al trupei Black Sabbath a fost „drogat” de soția lui, deoarece aceasta bănuia că este din nou înșelată și dorea să afle adevărul. Cum celebrul rocker nu i-ar fi mărturisit aventura în mod normal, Sharon a explicat că a decis să-i pună mai multe somnifere în băutură.Totul s-a întâmplat recent, în 2016, când Sharon își suspecta soțul că are o aventură cu stilista Michelle Pugh.

„Eram o femeie rănită. El mi-a trimis un email care era destinat uneia dintre amantele lui”, a mărturisit Sharon Osbourne în cadrul interviului. Aceasta recunoscuse, de asemenea, în urmă cu ceva vreme, că soțul ei avea și o amantă adolescentă.

Sharon nu are deloc încredere în soțul ei

„Când şi-a luat pastilele de somn, i-am pus încă două în băutură şi l-am întrebat totul, şi am descoperit totul. Nu mi-ar fi spus niciodată adevărul. Îi era ruşine, teamă. Ştiam cât de mult. Ştiam cum era. Ştiam ce gândeşte şi atunci. Ozzy mi-a spus că a încheiat relaţia cu acea femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că nu şi că existau altele. Doar atunci a mărturisit: "Sunt dependent. Nu mă pot abţine", a mai adăugat ea.  „Nu am încredere în el deloc. Nimic nu doare mai mult decât infidelitatea. Nimic”, a explicat Sharon. Cu toate acestea, în ciuda unei despărţiri de scurtă durată, cuplul s-a împăcat câteva luni mai târziu. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 în Hawaii și au împreună 3 copii: Aimee, Kelly și Jack.

 

Loading...

Citește și

  • Nici o femeie din lume nu îi poate rezista la pat lui Ozzy Osbourne. O spune chiar soţia lui Sharon (63 de ani) într-un interviu acordat recent. “Avea nevoie de cinci amante pe 5 continente ca să-şi satisfacă poftele”, a punctat ea.

  • sharon

    Ozzy Osbourne (68 de ani) și Sharon Osbourne (64 de ani) sunt împreună de mai bine de 36 de ani, iar de 34 de ani formează una dintre cele mai cunoscute familii din showbiz-ul de peste ocean. Cu toate acestea, multe voci au mărturisit că mariajul lor întâmpină multe probleme, din cauza infidelității acestuia. Ei bine, cei doi au spulberat orice zvon cu privire la un posibil divorț, reînnoindu-și jurămintele.