Shakira, în lacrimi la Bogota! Ce s-a întâmplat?

Shakira, concert Bogota

Shakira a fost foarte emoţionată în timpul concertului de la Bogota, înainte de a vărsa lacrimi
Shakira a susţinut un concert de zile mari la Bogota, înainte de a-i curge lacrimile pe obraji
Foto: GuliverGetty Images

Shakira, în lacrimi la Bogota, în Columbia. Diva şi-a încheiat turneul mondial El Dorado, sâmbătă seara, în Parcul Simon Bolivar.

Shakira, în lacrimi la Bogota, în Columbia, ţara ei natală. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a ales să încheie turneul mondial unde şi-a petrecut prima parte a vieţii. Îi era foarte dor de Columbia, de aceea a plâns şi i-a făcut pe fanii ei să verse lacrimi. Dragostea lor a emoţionat-o mult şi a început să transmită pupături cu degetele în public. „Te iubesc, Columbia, mulţumesc. Îmi voi aminti mereu acest moment. Miracolele există şi vă mulţumesc că aţi fost lângă mine în momentele bune şi în momentele rele. Relaţia pe care o am cu fanii hispanici este puternică şi de nezdruncinat.

Shakira, Bogota

Shakira a fost foarte emoţionată în timpul concertului de la Bogota, unde a vărsat lacrimi
Shakira a fost foarte emoţionată la Bogota, unde a vărsat lacrimi
Foto: Profimedia
Există o înţelegere reciprocă între noi. Este o relaţie ca o căsătorie de 20 de ani, dar cu multă pasiune şi cu mult sex”, a strigat cântăreaţa plângând. Shakira şi-a stăpânit cu greu lacrimile în cele din urmă. Turneul Shakirei a început la 3 iunie, la Hamburg, în Germania. De atunci, până sâmbătă, 3 noiembrie, diva a susţinut 54 de concerte în 23 de ţări. Shakira, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, trăieşte la Barcelona, în Spania, împreună cu iubitul său, fotbalistul Gerard Piqué, de 31 de ani, care joacă la FC Barcelona din 2011. Ei au împreună doi copii, Milan, de 5 ani, şi Sasha, în vârstă de 3 ani. Shakira a vărsat lacrimi, recent, la Bogota, în Columbia, de dorul ţării ei natale.
Loading...