Sexy Irina Shayk! A pozat în lenjerie intimă la 7 luni după ce a născut

hepta_3162684.jpg

irina shayk lenjerie sexy model
Irina Shayk, în cea mai recentă şedinţă foto
foto: Hepta

Irina Shayk (31 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din lume. A strâns o avere frumuşică din modelling şi de doi ani se iubeşte cu celebrul actor Bradley Cooper (42 de ani), pe care l-a făcut şi tătic la sfârşitul lunii martie.

Cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Lea De Seine, pe care o ţin departe de ochii presei. Ca orice topmodel care se respectă, Irina a revenit rapid în lumina reflectoarelor.

shayk.png


Catrinel Marlon și Irina Shayk
foto: Instagram

La câteva săptămâni după ce a născut, rusoaica a stârnit controverse cu o poză urcată pe Instagram. Bruneta afişa o siluetă de vis şi arăta de parcă nu ar fi fost niciodată gravidă.

În mai a strălucit într-o rochie galbenă la Festivalul de la Cannes. Atunci, îngeraşul Victoria’s Secret a marcat prima apariţie la un eveniment oficial după ce a devenit mămică.

hepta_3162673.jpg

irina shayk lenjerie sexy model
Irina Shayk a pozat pentru Intimissimi
foto: Hepta

 

În iulie apărea pe coperta Vogue din Spania, iar luna aceasta este pe coperta Vogue din Mexic. Rusoaica a realizat recent şi un shooting pentru celebrul brand de lenjerie intimă: Intimissimi. De altfel nu este prima dată când modelul pozează pentru brandul italienesc.

hepta_3162671.jpg

irina shayk lenjerie sexy model
După ce a devenit mămică, Irina a revenit rapid la formele care au consacrat-o
foto: Hepta

 

Rusoaica îşi arată formele perfecteîn fotografiile în care nu poartă decât body-uri sexy şi neglijeuri fine. Zilele trecute, bruneta şi-a făcut apariţia la lansarea colecţiei într-un deux-pieces, format dintr-o cămasă şi pantalon, de culoare neagră. Cu mulţi nasturi descheiaţi, Irina a afişat un decolteu ameţitor.

hepta_3165745.jpg

irina shayk lenjerie sexy model
Irina Shayk a fost super sexy la lansarea colecţiei Intimissimi
foto: Hepta

 

 

 

Loading...

Citește și