Sexoasele Kardashian-Jenner, poză provocatoare de familie în lenjerie intimă

jenner_1.jpg

kendall jenner
Femeile din familia Kardashian-Jenner s-au fotografiat împreună în lenjerie intimă
Foto: Instagram

Tabloidele din întreaga lume vorbesc mereu despre ele, fiecare în parte, dar rare sunt ocaziile când toate femeile din familia Kardashian-Jenner sunt surprinse împreună. Ele s-au întrunit pentru cea mai sexy fotografie de familie.

Kris, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie și Kim au pozat împreună în cea mai provocatoare fotografie de familie pentru coperta revistei Hollywood Reporter, potrivit Daily Mail. sexoasele Kardashian-jenner și-au pus în joc frumusețea și senzualitatea și au făcut ce știu ele cel mai bine: au transmis seducție.

jenner_2.jpg

kendall jenner
Kris, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie și Kim au pozat împreună în cea mai provocatoare fotografie de familie
Foto: Instagram

Purtând fiecare ținute de culoare bej, fie rochii, fie lenjerie intimă, surorile și mama lor s-au alăturat pentru un portret de familie incendiar. Au fost fotografiate de Miller Mobley, iar ședința foto a avut loc chiar la Hollywood. Johnny Lichenstein a fost stilistul lor, iar ținutele au fost oferite de o casă de modă din Paris. 

jenner.jpg

kendall jenner
Coperta revistei Hollywood Reporter din 2011
Foto: Daily Mail

Portretul sexy de anul acesta din celebra revistă este complet diferit față de cel din 2011, arătând cât de mult s-au schimbat cele mai mici dintre surori, Kylie și Kendall, dar se observă și o evoluție a acestora. În numărul precedent, coperta revistei le arată în ținute mai cuminți și oarecum mai sobre.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1