Semnificaţia versurilor şi povestea celebrei piese We Will Rock You, scrisă de chitaristul trupei Queen

shutterstock_1311497888.jpg

Cele trei secțiuni ale piesei reprezintă cele trei etape ale vieţii: copilărie, maturitate şi bătrâneţe @shutterstock
clickpentrufemei.ro

În ascensiunea spre succes, accelerată şi de impactul pozitiv avut odată cu Bohemian Rhapsody, trupa Queen a lansat We Will Rock You, o altă melodie de colecţie, folosită adesea ca imn la diverse evenimente importante. Scris de chitaristul trupei, Brain May, şi inclus pe albumul Queen – News of the World, din 1977, cântecul are o semnificaţie aparte.

Auzit adesea pe stadioane, însoţit de bătăi ritmice de palme şi aplauze, We Will Rock You este cu adevărat un imn care a ieşit victorios din lupta cu alte piese memorabile şi, în plus, a trecut proba timpului. Care a fost inspiraţia lui Brian May pentru un asemenea cântec? Metro.co.uk scrie că sursa a venit din aceeaşi zonă de unde a răsărit inspiraţia solistului Freddie, când a scris piesa We Are the Champions.

Revelaţia uluitoare pe care au avut-o la un concert în ‘77

Deşi nu ştiau acest lucru, amândoi au mers pe aceeaşi temă, au avut acelaşi scop, şi anume, să creeze piese care să adune mulţimile de oameni. Inspiraţia pentru astfel de melodii a venit cu prilejul unui concert susţinut la la Bingley Hall din Stafford, la 29 mai 1977. Ce s-a întâmplat acolo?

Citește aici continuarea.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1