Selma Blair, chinuită de dureri în plină stradă! Se luptă de doi ani cu scleroza multiplă

selma-blair.jpg

selma blair
Selma şi-a pierdut o mare parte din păr în urma chimioterapiei
Foto: GettyImages

Actriţa Selma Blair, în vârstă de 48 de ani, a anunţat în urmă cu doi ani că suferă de o boală teribilă, care afectează peste 2 milioane de oameni din întreaga lume. Scleroza multiplă este afecţiunea cu care Selma se luptă zilnic, în unele momente fiind capabilă să gestioneze durerea şi să o suporte, iar în altele având nevoie de sprijin pentru a putea privi spre optimism spre viitorul incert. Fotoreporterii au surprins-o pe actriţă în apropierea casei sale, în ipostaze care demonstreză că bătălia cu boala este una grea căci lasă urme atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Selma Blair a anunţat, în anul 2018, că suferă de scleroză multiplă în plăci. Din momentul în care a făcut tragicul anunţ şi până în prezent ea a continuat să îşi informeze fanii despre maladia cu care se luptă, dar şi despre micile progrese pe care le face datorită schemei de tratament. Din nefericire, scleroza multiplă a afectat-o în profunzime, actriţa pierzându-şi aproape în întregime capacitatea de a vedea cu ochil drept, dar şi mobilitatea, deplasarea fiind posibilă doar cu ajutorul unui baston sau cu susţinerea altei persoane.

selma-blair-dureri.jpg

selma blair
Selma Blair se luptă cu dureri groznice provocate de scleroza multiplă în plăci
Foto: Profimedia

Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii de peste Ocean în ipostaze cu adevărat răvăşitoare. Actriţa a fost imortalizată pe o stradă din apropierea locuinţei personale, având dureri, judecând după expresia facială. De altfel, ea a povestit şi cu alte ocazii că se confruntă cu dureri musculare şi osoase îngrozitoare şi că face tot ce îi stă în putinţă să ducă o viaţă normală în ciuda acestora, de dragul fiului său, Arthur.

selma-blair-tunsa.jpg

selma blair
Sursă foto: Arhivă personală

Selma Blair a apleat la chimioterpie

Selma Blair a povestit, pentru revista People, care au fost cele mai grele momente de până acum. Faptul că organismul ei nu a răspuns la tratamentul standard prescris în cazul sclerozei multiple, dar şi prognosticul sumbru al medicilor au determinat-o să accepte o serie agresivă de chimioterapie.

selma-blair-dureri-2.jpg

selma-blair
Selma a trecut printr-o serie agresivă de chimioterapie, în speranţa că boala ei va stagna
Foto: Profimedia

"Chiar nu aveam nicio intenţie să fac aceste lucruri, mă gândeam că nu vreau să-mi distrug ce mai rămăsese din corpul meu. Mă gândeam doar: «De ce să bag în mine acest drog oribil care este chimioterapia? Nu am cancer“. Dar efectiv mi-am dat seama că nu mai am nicio soluţie“. Actriţa a dezvăluit şi că medicii au sfătuit-o să se pregătească pentru moarte: „Am fost averizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacinet bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc“, a mărturisit ea, potivit adevarul.ro.


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1