Selena Gomez nu mai e cea mai urmărită vedetă pe Instagram. Cine i-a luat locul

selena_gomez_instagram.jpg

selena gomez instagram urmaritori
Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită vedetă pe Instagram
foto: Instagram

N-o avea Selena Gomez noroc în dragoste, însă are mare lipici la fani. Cântăreaţa de 26 de ani s-a situat pe primul loc în topul vedetelor cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram, timp de doi ani. Până recent însă, când locul i-a fost luat de un sportiv.

Selena Gomez este idolul a milioane de adolescenţi, iar pe pagina de Instagram o fotografie cu ea strânge şi 8 milioane de aprecieri în câteva ore.

selena_ronaldo.jpg

vedete
Cele mai urmărite celebrități de pe Instagram. Au milioane de admiratori
Foto: Instagram
 

Selena Gomez nu mai e cea mai urmărită vedetă pe Instagram

Din 2016, Selena Gomez a ocupat prima poziţie în topul vedetelor cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram. Mai exact, zilele trecute bruneta avea 144.422.953 de milioane de fani pe contul de socializare.

cristiano-ronaldo-familie-instagram.jpg

cristiano ronaldo familie instagram
Cristiano Ronaldo are o familie numeroasă. Atacantul pune des poze cu iubita şi copii săi pe Instagram
foto: Instagram

 

Totuşi, cineva a reuşit s-o depăşească după doi ani de supremaţie în online. Este vorba despre atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. Fotbalistul de 33 de ani are 144.652.949 de fani pe Instagram. La un calcul simplu, vorbim de o diferenţă de peste 220.000 de fani.

Atât Cristiano Ronaldo, cât şi Selena Gomez sunt extrem de activi pe contul de Instagram. Dacă Selena postează imagini de la şedinţe foto, concerte sau selfie-uri, Cristiano se laudă cu familia sa numeroasă, dar şi cu performanţele de pe terenul de fotbal.

 

 

 

 

Loading...

Citește și