Selena Gomez luptă cu o boală autoimună! A fost nevoită să facă transplant de rinichi

fr.png

foto
Selena Gomez a primit un rinichi de la o prietenă bună
Foto: Instagram

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez( 25 ani) a decis să spună fanilor care este motivul pentru care nu a apărut public în ultimele luni , iar vestea a stârnit îngrijorarea acestora. Selena este cunoscută pentru apariţiile sale în filmele marca Disney şi pentru relaţia pe care a avut-o cu vedeta canadiană, Justin Bieber.

Selena Gomez a dezvăluit fanilor că a fost supusă unui transplant de rinichi din cauza bolii de care suferă de câţiva ani. Lupusul  este o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv, ceea ce înseamnă că organismul îşi distruge propriile ţesuturi. Boala este caracterizată de apariţia unor reacţii inflamatorii cu localizări multiple şi este asociată cu producerea de anticorpi direcţionaţi împotriva antigenelor nucleare, citoplasmatice şi membranare.

 A încărcat o poză în care apare alături de o prietenă, întinsă pe un pat de spital şi a scris un text în care explică fanilor că a trebuit să se opereze de urgenţă din cauza bolii care îi ataca rinichii violent.

fotoZoom
Cicatricea rezultată în urma transplantului
Foto: Instagram

  Cântăreaţa i-a mulţumit prietenei sale pentru gestul pe care l-a făcut atunci când a ales să îi fie donatoare: “ Nu există cuvinte suficiente pentru a-i mulţumi frumoasei mele prietene, Francia Raisa. A făcut un sacrificiu imens , donându-şi rinichiul pentru a mă salva. Mă simt binecuvântată. Te iubesc, surioaro. Lupusul continuă să fie o boală insuficient înţeleasă, dar sunt făcute progrese în cercetarea ei.”

loading...
Loading...

Citește și

  • Contul de Instagram al Selenei Gomez este cel mai urmărit cont din lume, iar hackerii atacă acolo unde știu că au ce găsi. Din nou, profilul ei a fost spart, însă de această dată, ”victima supremă” este fostul iubit cu care a avut o relație, dar și o despărțire tumultuoasă, Justin Bieber. Poze compromițătoare cu acesta au fost furate de pe Instagram-ul cântăreței și au fost publicate chiar pe profilul ei.

  • justin bieber accident biserica parcare

    Face ce face şi iar dă de belele! Justin Bieber a lovit cu maşina un paparazzo, miercuri, în timp ce ieşea dintr-o parcare după ce a participat la o slujbă, într-o biserică din Beverly Hills. Artistul canadian nu a fost învinuit în urma incidentului.