Sean Penn, la bustul gol pe plajă cu iubita tinerică! Ce sexy e Leila

sean-penn-leila-george.jpg

sean penn si leila george plaja oahu
Sean Penn e în vacanţă, în Hawaii, cu iubita Leila George
foto: Hepta

Sean Penn (57 de ani) este cunoscut ca un cuceritor în serie la Hollywood. Se ştie şi că actorul are o slăbiciune pentru blonde, iar aici le putem enumera pe fostele soţii: Robin Wright şi Madonna, dar şi fosta iubita, Charlize Theron.

De doi ani, actorul se iubeşte tot cu o blondină, care este cu un an mai mică decât fiica lui, Dylan Frances. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în vacanţă, iar tinerica lui Sean Penn arată senzaţional în costum de baie. Nici Sean Penn nu e însă mai prejos!

sean-penn-oahu.jpg

sean pean la plaja in oahu august 2018
Sean Penn va împlini 58 de ani peste câteva zile
foto: Hepta

 

Peste 3 zile va împlini 58 de ani, pe care îi va aniversa, cel mai probabil, în Hawaii, acolo unde se relaxează alături de iubita lui, actriţa Leila George (26 de ani). Cei doi au fost pozaţi pe o plajă din Oahu. Actorul se menţine în formă şi are un tonus de invidiat. Sean Penn s-a bronzat, a făcut baie în ocean, a fumat câteva ţigări şi şi-a sorbit iubita din priviri. Şi a avut ce admira, pentru că Leila arată senzaţional. Tânăra de 26 de ani şi-a etalat picioarele tonifiate şi abdomenul plat.

leila-george-iubita-sean-penn.jpg

leila george pe plaja in oahu
Leila George arată senzaţional
foto: Hepta

 

Sean Penn şi Leila George sunt împreună de doi ani

Actorul se iubeşte de doi ani cu Leila George, fiica celebrilor actori Greta Scacchi şi Vincet D'Onofrio. În urmă cu trei ani toată lumea credea că actorul va face nuntă cu superb Charlize Theron. Sean Penn s-a despărţit de Charlize Theron în 2015, după 15 luni de relaţie. De vină ar fi fost chiar actorul, care ar fi fost prins în ofsaid cu o …blondă, evident. Conform revistei National Enquirer, el şi-a înşelat iubita chiar pe platoul de filmare cu nimeni alta decât dublura acesteia. Cascadoarea Fleur van Eeden a povestit cum a petrecut mai multe nopţi în rulota lui Sean Penn şi l-a ascultat pe acesta recitându-i poezii. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare a ecranizării „The last face”.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1