Se pricepe şi la cântat, nu doar la actorie. Scarlett Johansson revine în industria muzicală

scarlett-johanssons-film-tangerine-to-be-shot-in-morocco.jpg

foto
Scarlett Johansson se gândeşte serios să acorde mai mult timp muzicii
Foto:Arhivă personală

Foarte mulţi oameni o cunosc pe Scarlett Johansson datorită rolurilor sale interpretate impecabil, însă puţini ştiu că vedeta este şi cântăreaţă. Actriţa Scarlett Johansson şi cantautorul Pete Yorn au colaborat la un nou single, care va fi urmat de un nou EP, relatează presa de peste Ocean.

Actriţa a vorbit despre proiectul său muzical cu foarte multă încântare şi şi-a exprimat dorinţa de a reîncepe lucrul în această direcţie cât se poate de serios. ''Faptul că am posibilitatea să reiau acest proiect împreună cu Pete într-un context diferit dar în aceiaşi parametrii creativi este o oportunitate artistică unică pentru mine. Este mereu o plăcere să cânt împreună cu Pete, deoarece cred că vocile şi poveştile noastre se completează'', a spus actriţa.

Nu doar Scarlett este nerăbdătoare să se întoarcă la vechea sa pasiune, muzica, ci şi Pete Yorn care a declarat că reluarea colaborării cu Scarlett este un lucru care îl face să fie nespus de fericit. ''Este grozav să colaborez din nou cu Scarlett. Am înregistrat Bad Dreams în câteva zile în centrul oraşului L.A., la studioul Spring Street, care îi aparţine vechiului nostru prieten R. Walt Vincent'', a spus Yorn.

dsc_0057.jpg

Foto
Pete este un bun prieten al lui Scarlett
Foto:Arhivă personală

Artistul a dezvăluit care este tema principală a albumului, şi anume sentimentele pe care o persoană le resmite după ce se desparte de cineva foarte drag. ''Dacă 'Break Up'( primul album lansat alături de Scarlett) se referea la o relaţie care se destramă, 'Apart' vorbeşte despre consecinţe. Este o mărturisire a paletei de emoţii intense care intervin după despărţire. Te obişnuieşti cu ideea că nu mai eşti cu cineva care a constituit o parte importantă din viaţa ta'', a subliniat el.

Fanii actriţei o vor putea auzi cântând pe 1 iunie, data la care albumul va fi lansat în Statele Unite ale Americii.

 

Loading...

Citește și

  • Actriţa Scarlett Johansson (32 de ani) are parte de un proces de divorţ extrem de urât pentru că fostul soţ, jurnalistul francez Romain Dauriac (34 de ani ), vrea să o ţină în Franţa, la Paris, pe fiica lor, Rose Dorothy, de 2 ani şi 7 luni.

  • scarlett johansson

    Nu a trecut nicio lună de când cea mai sexy actriță de la Hollywood a divorțat de fostul soț, Romain Dauriac, și ea deja pare a fi într-o relație cu altcineva. Rupert Sanders a reușit să o cucerească pe Scarlett chiar și atunci când actrița era într-un mariaj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1