Se poate mai sexy de atât? Bella Hadid, goală pe plajă

bella-hadid.jpg

bella hadid sexy pe plaja
Bella Hadid are un trup de zeiţă
foto: Instagram

La 21 de ani, Bella Hadid are lumea la picioare! Face parte din elita modellingului internaţional, are o avere uriaşă şi milioane de fani în întreaga lume. Recent, fotomodelul i-a înnebunit pe internauţi cu o fotografie în care apare aproape goală pe plajă.

Nu este prima dată când Bella Hadid încinge internetul cu imagini sexy. A apărut nud pe mai multe coperte, iar la evenimente alege ţinute sumare şi îndrăzneţe. Să nu uităm defilarea de la Cannes, din 2016, când Bella a purtat o rochie superbă fără…chiloţi.

bella-hadid-new-york.jpg

bella hadid new york restaurant
Bella Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume
foto: Hepta
 

Bella este foarte activă în mediul online şi postează zilnic filmuleţe şi fotografii pe contul ei de socializare. Fotomodelul are peste 18 de miliioane de fani pe Instagram.

Aşa că nu e de mirare că o fotografie cu ea strânge peste un milion de aprecieri în mai puţin de zece ore. Recent, fotomodelul a petrecut câteva zile în Mexic, acolo unde a realizat şi o şedinţă foto incendiară.

bella-hadid.jpg

bella hadid sexy pe plaja
Bella Hadid a pozat aproape goală pe o plajă din Mexic
foto: Instagram

 

Bella a postat o fotografie în care apare pe plajă, purtând doar o pălărie imensă şi o pereche de bikini, aproape invizibili. “Cum e să fii tu?”, “Eşti atât de naturală şi frumoasă”, “Splendidă!” “Weekend este cel mai norocos bărbat din lume” i-au scris fanii, unii referindu-se şi la relaţia ei cu celebrul artist Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut pe numele de scenă The Weeknd.

 

Loading...

Citește și