Se dă bolnavă, dar stă la plajă în sânii goi

gaga.jpg

lady gaga
Diva era îmbrăcată doar într-un slip verde
Foto: Guliver / Splashnews

Este sau nu bolnavă? Cântăreaţa Lady Gaga a apărut recent într-un documentar realizat de compania Netflix cu sânii goi la plajă. Asta după ce a anulat şi a amânat concerte, pe motiv că e bolnavă.

Lady Gaga (31 de ani) apare în film doar într-un slip verde şi cu ochelari de soare. Pare foarte vioaie şi bine dispusă, în nici un caz grav bolnavă, cum susţine că este. Stă la poveşti la plajă împreună cu o prietenă şi spune că o admiră pe Madonna, deşi aceasta o vorbeşte de rău. Diva a anulat concertul de la Rio de Janeiro, în cadrul turneului ei mondial, Joanne World Tour, pe care trebuia să-l susţină la 15 septembrie. S-a internat fulgerător în spital, pe motiv că nu mai suportă durerile de la fibromialgie, boală de care suferă. Această boală se caracterizează prin dureri ale muşchilor şi în tot organismul, stare de oboseală şi depresie. Cei care pun la îndoială starea ei gravă spun că, şi în caz că filmarea documentarului a avut loc mai demult, şi atunci trebuia să fi fost afectată de boală. Ea însă zice că suferă de ani de zile. Din cauza bolii, Lady Gaga a amânat cele 18 concerte pe care trebuia să le susţină în Europa între 21 septembrie-28 octombrie, pentru anul viitor. 

Vedeta a câştigat enorm, respectiv 52 milioane $, din concertele pe care le-a susţinut până acum, în America de Nord, în cadrul turneului mondial, începând din 1 august. De aceea ar fi lăsat-o mai moale cu noile apariţii, dând vina pe boală, zic gurile rele. Deşi e încă foarte tânără, Lady Gaga, pe numele adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, are o avere de 275 milioane $.

Loading...

Citește și