Se confirmă! Miley Cyrus e măritată! Când a avut loc nunta

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth sunt deja soţ şi soţie
Foto: Guliver splashnews

O sursă apropiată dezvăluie că Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret la Byronn Bay, unde au petrecut Anul Nou. De aceea poartă verighete pe deget.

Se confirmă! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth sunt căsătoriţi deja. Amândoi au fost surprinşi recent purtând verighete, în Australia. În timpul vacanţei de sărbători au făcut cununia în mare secret, susţine sursa de mai sus.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se află în prezent în Australia
Foto: Guliver splashnews
Ziarul “Daily Mail” dă asigurări că Miley şi Liam sunt deja soţ şi soţie. Miley Cyrus (24 de ani) şi actorul Liam Hemsworth (27 de ani) se află încă în Australia, unde au petrecut împreună Anul Nou. Se comportă relaxat, ca şi nu mai e nici un secret că sunt oficial un cuplu. Miley a fost surprinsă în timp ce punea mâinile pe spatele lui Liam, cu multă afecţiune. O altă sursă apropiată cuplului a susţinut că nunta lor a avut loc de fapt în aprilie, anul trecut, în casa lor din Malibu. “A fost doar o mână de oameni şi numai ei ştiu. Miley şi Liam nu vor să facă anunţul public curând”, a subliniat aceasta. Miley este în al nouălea cer că s-a măritat cu Liam. Nu se poate descrie în cuvinte cât de mult se iubesc reciproc”, a spus aceasta. Cei doi s-au împăcat în 2016 şi au spus la scurt timp că sunt din nou logodiţi.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1