Se confirmă! Adele are un nou iubit. Cine e bărbatul care i-a furat inima

adele.jpg

Au post pozați de paparazzi
Nu se mai ascunde
Foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cântăreața Adele are un nou iubit. Diva se iubește într-adevăr cu Rich Paul (39 de ani), agentul multimilionar al sportivului american LeBron James (36 de ani).

Cântăreața britanică Adele (33 de ani) are un nou iubit, se confirmă. Ea a fost văzută din nou în compania lui Rich Paul. Au fost din nou fotografiați împreună de paparazzi, în weekend, la o partidă de baschet în Arizona, SUA. Știrea că sunt împreună a fost dată prima oară de ziaristul Brian Windhorst. Însă nici Adele, nici Paul nu au vrut să dea declarații presei despre dragostea lor. Diva, care arată senzațional după ce a slăbit 45 de kilograme, a dezmințit că se iubește cu rapperul Skepta (38 de ani), cum s-a zvonit multă vreme.

 

Adele arată demențial în prima sa apariție TV, după ce a slăbit 50 de kg: «Am putut să aduc doar jumătate din mine!»

Adele este de nerecunoscut! Cât de mult a slăbit artista și care îi este secretul?

Adele adivorțat de primul soț

Adele a fost măritată cu Simon Konecki (48 de ani), între 2016-2021, și au un copil, Angelo, de 8 ani. Simon Konecki a acceptat să aibă custodia comună cu vedeta. Cei doi s-au înţeles la numai 4 zile de la depunerea actelor de divorţ la un tribunal din Los Angeles. Tot ca un semn că despărţirea lor a fost amicală este faptul că Simon a acceptat ca toate discuţiile legate de bani ale desfacerii căsătoriei să se facă “prin mediere privată”. Micuţul Angelo locuieşte împreună cu mama lui, Adele, în Beverly Hills, unde diva a cumpărat trei case.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul