Se aud clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez? Ce au de gând

gettyimages-675604040.jpg

jennifer
Jennifer Lopez ar vrea să se căsătorească
getty

Jennifer Lopez (47 de ani) formează un cuplu cu Alex Rodriguez (41 de ani) de la începutul lunii martie. Chiar dacă cei doi sunt împreună doar de două luni, se pare că relația este extrem de serioasă. Mai mult decât atât, din spusele prietenilor, s-ar putea ca cei doi să ne ia prin surprindere cu o nuntă.

Jennifer Lopez nu prea avut noroc în dragoste, dacă luăm în calcul cele trei căsnicii eșuate. Cu toate acestea, cântăreața nu-și pierde speranța și este posibil ca de această dată să își fi găsit alesul. Vedeta formează un cuplu, de două luni, cu Alex Rodriguez, mai exact, de la începutul lunii martie.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru E!News că Jennifer își dorește o relație foarte serioasă cu acesta. ”S-ar căsători imediat cu A-Rod, dacă acesta o va cere în căsătorie. Este îndrăgostită nebunește de el. Se înțeleg imediat”, au fost mărturiile sursei. Relația celor doi este cu atât mai reușită, cu cât Jennifer și Alex se înțeleg de minune cu ceilalți membri ai familiilor lor.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de 3 ori. Prima dată a îmbrăcat rochia de mireasă în anul 1997, când s-a căsătorit cu Ojani Noa, căsnicie ce a durat un an. Din 2001 până în 2003 a fost căsătorită cu Cris Judd, cel mai lung mariaj, avându-l cu Marc Anthony (2004-2014), cu care are gemeni.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1