Scenă de cascadorii râsului! Aduceţi scara că s-a blocat diva Beyonce printre reflectoare

beyonce_varsovia_1.jpg

scara aluminiu, pompieri, beyonce blocata, varsovia, polonia, turneu mondial
Aduceţi scara, diva nu mai poate să zboare...

Scenă demnă de cascadorii râsului! Beyonce, 36 de ani şi soţul ei Jay-Z, 48 de ani, au ajuns în Polonia la finele săptămânii trecute. Sâmbătă seara ei urmau să susţină un concert din cadrul turneului mondial „On the Run II”, însă, ghinion, în timpul show-ului diva a rămas blocată la aproape 12 metri deasupra scenei şi a fost nevoie de pompieri pentru a fi adusă în siguranţă la sol.

Scenă desprinsă din Cascadorii Râsului! Beyonce a rămas blocată deasupra scenei la peste 12 metri înălţime. Ea intenţiona să execute sâmbătă o scenă destul de periculoasă, în timpul căreia urma să zboare preţ de câteva minute pe deasupra mulţimii.

beyonce_varsovia_2.jpg

beyonce, blocata, inaltime, concert, Varsovia, Polonia
Beyonce a rămas blocată la 12 metri deasupra scenei, în Varşovia şi a cerut ajutor

Însă, ceva nu a funcţionat şi a fost nevoie de intervenţia personalului responsabil cu protecţia împotriva incendiilor pentru a fi coborâtă la sol.

beyonce_varsovia_4.jpg

beyonce, concert, varsovia, polonia, turneu mondial
Şi-a luat inima în dinţi şi a început să coboare în aplauzele publicului

Evident, aceştia au adus o scară de aluminiu cu ajutorul căreia Beyonce a revenit pe scenă. Întreaga scenă a fost filmată de Kuba Kuca unul dintre admiratorii divei.

beyonce_varsovia_5.jpg

beyonce, blocata, inaltime, concert, Varsovia, Polonia
Beyonce a ajuns în siguranţă pe scenă şi a continuat concertul în faţa publicului din Varşovia

După ce cântăreaţa care are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari a ajuns lângă soţul ei, mulţimea a început să aplaude. Însă Beyonce nu a vrut să coboare imediat pe scară pentru că... i se părea cam subţire şi nesigură. După ce a primit asigurări din partea pompierilor, diva a folosit-o cu încredere. Cuplul miliardar este la începutul turneului lor mondial. Gurile rele spun că au plecat în jurul lumii împreună cu Blue Ivy, 6 ani şi gemenii Rumi şi Sir, de doar un anişor.

Loading...
 
 

Citește și