Scarlett Johansson a spus "da" pentru a treia oară! Cine i-a devenit soț în cadrul unei ceremonii discrete

scarlett-si-jost.jpg

scarlett si jost
Scarlett și Colin s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete
Sursă foto: Gettyimages

Actriţa Scarlett Johansson (35) s-a căsătorit cu scriitorul şi actorul de comedie Colin Jost (38), care este cunoscut pentru activitatea sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Vedeta de la Hollywood a spus astfel "da" pentru a treia oară, iar ceremonia a fost una restrânsă, doar familia și prietenii apropiați fiind invitați.

Anunțul căsătoriei a fost făcut de către cei de la  Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-şi achiziţiona hrană în timpul pandemiei. Atât Scarlett, cât și Colin Jost se numără printre vedetele care sprijină finaciar acest program și contribuie activ la proiectele pe care le demarează organizația. 

colin_jost_scarlett_johansson.jpg

colin si scarlett
Scarlett și Colin s-au logodit în 2019, după doi ani de relație
Sursă foto: Gettyimages

„Suntem încântaţi să dăm vestea că Scarlett Johansson şi Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate şi cei dragi, respectând regulile de siguranţă Covid-19”, a anunţat pe contul de Instagram Meals on Wheels. „Dorinţa lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile”, a spus organizaţia caritabilă. Reprezentanţii actriţei au confirmat vestea, însă nu au oferit informații suplimentare. 

Cine este Colin Jost

Johnsson și Jost, scriitor pentru scenetele emisiunii Saturday Night Live, au început o relație acum aproximativ trei ani și s-au logodit în mai 2019. Este prima căsătorie pentru Jost, 38 de ani, și a treia pentru Johannson, 35 de ani. Ea mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds și omul de afaceri francez Romain Dauriac, cu care are o fiică.


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1