Scarlett Johansson și-a făcut trupă de fete. Ascultă-i prima piesă VIDEO

scarlett_johansson.jpg

Scarlett Johansson cantareata trupa
Scarlett Johansson dovedește că este și o cântăreață foarte talentată
Foto: bild.de

Actriţa americană Scarlett Johansson a înfiinţat, în colaborare cu Este Haim, basista formaţiei Haim, o trupă de fete care se numește "The Singles", informează site-ul revistei New Musical Express.

Noua trupă a lui Scarlett Johansson le mai are în componenţă pe Holly Miranda, Kendra Morris şi Julia Haltigan. Într-o declaraţie de presă, membrele trupei "The Singles" spun că stilul muzical al formaţiei nou înfiinţate va fi "super-pop", informează Mediafax.

"Obiectivul nostru este să compunem piese super-pop şi dance, care să fie interpretate de fete", a spus actrița hollywoodiană. "Îmi place Grimes. Şi ador The Bangles. Şi iubesc The Go-Go's. Voiam să fiu ca una din fetele din acele trupe: ultra-pop, dar şi cu un stil puţin ironic, un pic înclinat spre glumă", a adăugat Scarlett Johansson.

Grupul "The Singles" a lansat deja un prim single, "Candy", prin intermediul casei de discuri Federal Prism.

Scarlett Johansson a lansat primul album în 2008

Scarlett Johansson nu se află la prima incursiune în industria muzicală. În 2008, actriţa americană a lansat un album de studio inedit, "Anywhere I Lay My Head", un omagiu adus lui Tom Waits. În 2009, vedeta hollywoodiană a lansat un nou disc, "Break Up", care a reprezentat o colaborare cu Pete Yorn.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1