Scarlett Johansson, divorţ de 80 milioane dolari

11-foto1-4col-150-gettyimages-630112080.jpg

Actriţa de 32 de ani a pus capăt mariajului cu Romain Dauriac după doar doi ani

Parcă e blestemată! Scarlett Johansson (32 de ani) nu are noroc în dragoste şi pace! Actriţa a anunţat ieri că divorţează de soţul ei Romain Dauriac (35 de ani), după doar doi ani de mariaj.

La scurt timp după ce şi-au jurat credinţă veşnică, Scarlett a născut-o pe micuţa Rose Dorothy Dauriac, în 2014, la o maternitate din New York. Au fost nedespărţiţi şi Scarlett chiar s-a mutat la Paris, în 2015. În 2016, cei doi soţi şi-au deschis o gelaterie în Paris, pe care au numit-o Yummi.

Însă meseria a obligat-o pe Scarlett să îşi lase soţul singur, dădacă la copil. A filmat la „Captain America: Războiul civil” (2016) şi a participat la campania de promovare. Aşa a ajuns să strângă o avere de 80 de milioane de dolari.

Nu i-a plăcut să locuiască în Paris, aşa cum voia soţul ei, pentru că prefera agitaţia din New York. Conform presei americane, cei doi au divorţat în secret însă au rămas buni prieteni pentru binele micuţei Rose Dorothy.

11-foto6-40-40.jpg

Scarlett şi micuţa Rose, în 2016

Ziariştii de la National Enquirer susţin că săptămâna trecută cei doi au fost la un eveniment artistic din New York, iar Scarlett nu purta verighetă. Apropiaţii susţin că blonda nu mai putea suporta crizele de gelozie ale soţului ei şi acesta ar fi fost motivul pentru care a pus punct.

Loading...

Citește și

  • Actriţa americană Scarlett Johansson (31 de ani) încinge imaginaţia multor bărbaţi. Însă designerului Ricky Ma (42 de ani), i-a “prăjit-o” de tot. Îndrăgostit peste limită de ea, bărbatul a petrecut 18 luni să-şi creeze propria păpuşă robotizată identică ei şi să şi-o monteze în sufragerie.

  • Nu ţine la statutul de divă! Celebra actriţă Scarlett Johansson a fost surprinsă recent cocoşată de bagaje, ţinându-şi totodată şi fetiţa în braţe. La banii ei, putea să găsească pe cineva să-i care valizele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1