Scarlett Johansson a dat în judecată Disney. Ce o nemulțumește pe actriță

scarlett.png

Actriţa Scarlett Johansson a dat în judecată Disney
Foto: Marvel

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Actriţa Scarlett Johansson a intentat, joi, un proces împotriva Walt Disney Co., acuzând că i-a fost încălcat contractul atunci când "Black Widow" a fost lansat pe Disney+.

„Black Widow", produs de Marvel, se numără printre numeroasele filme care au debutat simultan pe streaming şi în cinematografe din cauza pandemiei. Filmul a intrat la începutul acestei luni pe ecrane din întreaga lume şi la Disney+ Premier Plus.

Scarlett Johansson a dat în judecată Disney

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles se arată că „Black Widow" a primit o lansare exclusivă în cinematografe atunci când Johansson şi-a semnat acordul.

Wall Street Journal, care a anunţat procesul, relatează că surse apropiate lui Johansson estimează că decizia de a lansa filmul concomitent pe Disney Plus a dus la pierderi de bonusuri de 50 de milioane de dolari. 

Pe 9 iulie, „Black Widow” a înregistrat un record de box-office în epoca pandemiei, cu 80 de milioane de dolari în America de Nord şi a câştigat 78 de milioane de dolari în străinătate şi 60 de milioane de dolari pe Disney Plus.

Vânzările de bilete au scăzut însă puternic în săptămânile următoare. În prezent se ridică la 319 milioane de dolari la nivel global, unul dintre filmele Marvel cu cele mai mici încasări din toate timpurile.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5