Patru vedete internaţionale, mame de nota 10

1-angelina24-star-6.jpg

Angelina Jolie e foarte apropiată de fiicele ei Zahara şi Shiloh
Foto: Hepta / Guliver / Splashnews

Au în conturi o mulţime de bani, însă când vine vorba de copii se comportă ca orice femeie. Vedetele Scarlett Johansson, Charlize Theron, Angelina Jolie şi Gwen Stefani îşi îngrijesc singure odraslele.

Actriţa Scarlett Johansson (30 de ani) recunoaşte că, de când a devenit mama fetiţei Rose, de 1 an şi o lună, viaţa ei s-a schimbat complet. Viaţa de cea mai sexy vedetă din lume a trecut pe locul doi pentru ea. Pe primul loc este acum micuţa, pe care o plimbă zilnic cu căruciorul, îi pregăteşte mâncarea, biberonul şi suzeta şi a alăptat-o la sân până a împlinit un an. Preferă să se ocupe singură de Rose, deşi are în conturi 80 de milioane de dolari. Scarlett s-a căsătorit în 2014 cu tatăl fetiţei, jurnalistul francez Romain Dauriac. Şi actriţa Charlize Theron (39 de ani) se simte cel mai bine în postura de mamă. La numai două luni după ce s-a despărţit de Sean Penn, ea a adoptat o fetiţă, numită August, căreia îi dedică tot timpul său.

3vedeteuntitled-1.jpg

Scarlett Johansson ţine în gură suzeta micuţei Rose de 1 an şi 1 lună. Deşi cântăreşte doar 50 kg, Gwen Stefani îl ţine în braţe pe fiul ei, Apollo. Charlize Theron îl ţine de mână pe fiul Jackson şi în coşuleţ pe fiica August
foto: Hepta / Guliver / Splashnews

Nu apelează la bonă, preferă s-o hrănească şi s-o schimbe chiar ea pe micuţa de 6 luni. Charlize l-a crescut singură şi pe fiul său, Jackson, pe care l-a adoptat în 2012, deşi are în conturi 110 milioane de dolari.

Celebra actriţă Angelina Jolie (40 de ani) este înnebunită după odrasle. Ea are 3 copii biologici, Shiloh (8 ani) şi gemenii Pax şi Vivienne (6 ani), şi 3 înfiaţi, Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani), de care se ocupă personal. Chiar dacă a angajat şi bone, Angelina preferă să îi hrănească singură, îi plimbă şi le cumpără tot ce îşi doresc. La averea de 385 de milioane de dolari, pe care o are împreună cu soţul său, Brad Pitt, diva îşi permite să le satisfacă toate dorinţele. Angelina a făcut chiar sacrificiul de a-şi tăia sânii şi a-şi scoate ovarele, de teamă să nu moară tânără de cancer, precum mama sa. Îşi doreşte cu orice preţ să trăiască pentru a-i vedea mari pe copii.

Gwen Stefani (46 de ani) este şi ea o mamă care preferă să se ocupe singură de progenituri, decât să apeleze la dădace. E în stare să-i dea şi o parte din averea de 100 milioane de dolari fostului soţ, Gavin Rossdale, decât să piardă custodia copiilor Kingston (9 ani), Zuma (6 ani) şi Apollo (un an). Gwen şi Rossdale au divorţat recent pe motiv că el a înşelat-o cu bărbaţi şi femei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1