Scârbos sau benefic? Victoria Beckham folosește o cremă făcută din propriul ei sânge!

victoria-beckham-tratament-ciudat-crema-sange.jpg

Victoria Beckham urmează un tratament facial neobișnuit
Foto: Getty

Toată lumea se întreabă cum reușesc vedetele să își păstreze aspectul feței intact, chiar și după ce anii au trecut și ar fi trebuit să lase câteva urme și pe chipurile lor. Cum timpul nu iartă, majoritatea admiratorilor acestora se gândesc că starurile apelează cu siguranță la operațiile estetice, însă se pare că pentru unii, aceste intervenții nu sunt singurele metode la care recurg pentru a obține rezultatul mult visat.

Vedetele ar face orice ca să arate bine! Acest lucru este cert și, cum acestea se află mereu în lumina reflectoarelor, nici nu le judecăm. Totuși, uneori chiar și cele mai serioase celebrități se lasă ademenite de industriile cosmeticelor, care promit adesea marea cu sarea. Și, dacă acest lucru nu ar fi suficient, uneori aceste tratamente au și o oarecare doză de...ciudățenie.

Potrivit Metro.co.uk, Victoria Beckham ține mult la tenul ei și s-a decis să folosească o cremă revoluționară făcută din propriul ei sânge. Mai mult decât atât, se pare că acest gen de tratament nu este nici ieftin, vedeta investind nici mai mult nici mai puțin decât 6500 de lei, pentru a se asigura că stă departe de riduri și de alte probleme ale tenului. 

Victoria Beckham folosește o cremă regenerantă ce conține propriul ei sânge

Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, de unde își capătă Victoria Beckham (44) pielea strălucitoare și lipsită de pori, iar acum se pare că rețeta a fost dezvăluită. Vedeta a apelat la serviciile Dr. Barbara Sturm, un dermatolog celebru printre vedete, care s-a gândit la această metodă inedită de a folosi sângele clienților amestecat cu alte ingrediente, care se presupune că ar avea proprietăți anti-îmbătrânire.

victoria-beckham-crema-faciala.jpg

Victoria Beckham, după tratamentul cu crema „miraculoasă”
Foto Instagram

Crema se numește MC1 și este, într-adevăr, una dintre cele mai noi și...ciudate trenduri în materie de îngrijire facială. Se pare, totuși, că sângele are capacitatea de a vindeca, folosindu-se de proteinele IL-1 și TGF-beta, care calmează inflamațiile, întăresc țesuturile și facilitează creșterea de colagen. 

Într-un filmuleț publicat pe Instagram, Victoria și-a anunțat și admiratorii cu privire la decizia sa de a urma acest tratament. „Dr. Sturm mi-a luat o mostră de sânge și a creat o loțiune vindecătoare, făcută din celulele mele, care ajută contra inflamării și regenerează pielea. O voi testa timp de o săptămână, zi și noapte”, a scris fosta membră a trupei Spice Girls, în mediul online.  „După ce am dormit cu masca (care se absoarbe în piele să nu arate ciudat sau să fie lipicioasă), tenul meu arată uimitor. Foarte hidratant și curat! Și foarte catifelat”, a mai scris designerul britanic pe Instagram. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Victoria şi David Beckham sunt mereu prezenţi pe site-urile sociale, unde publică imagini cu viaţa lor de zi cu zi, iar Crăciunul nu a făcut excepţie. Paginile lor de Instagram s-au umplut cu instantanee care au surprins clipele petrecute în familie de Victoria, David şi cei patru copii ai lor, Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) şi Harper (7 ani).

  • david beckham harper pupic

    David Beckham se confruntă cu mânia internauților, după ce a publicat pe Instagram o imagine în care-și pupă discret fetița de șapte ani pe buze. Nu mult a trecut de la publicarea fotografiei, că oamenii i-au și "sărit în cap", catalogând gestul său drept "ciudat" și "nelalocul lui".