Sărut pasional între Gandalf și Căpitanul Picard, de față cu toată lumea

sarut.jpg

Ioan McKellen și Patrick Stewart s-au sărutat în văzul tuturor, repetând povestea de acum 6 ani
Foto: Profimedia

Patrick Stewart și Ian McKellen, doi dintre cei mai mari actori de Hollywood, cunoscuți pentru rolurile lor din X-men și Star Trek, s-au sărutat în văzul tuturor, ca un mic protest pentru privirile curioase și răutăcioase. Cei doi veterani au jucat împreună în celebra serie "X-Men" şi sunt prieteni de o viaţă. Se ştie că Ian McKellen este homosexual, dar Patrick Stewart a avut trei soţii şi este heterosexual. Orientarea sexuală nu îi opreşte să se sărute de ficare dată când se revăd, chiar dacă se întamplă ca aceştia să fie în public, iar nimeni nu a părut deranjat de momentele pasionale dintre ei.

Cei doi mari actori s-au sărutat în fața camerelor foto și au luat prin surprindee pe toată lumea care se afla la lansarea filmului Star Trek Picard, produs de Amazon. Deși Ian McKellen și-a recunoscut atracția față de bărbați, nu a existat nimic amoros în sărutul dintre cei doi, nu a existat nicio implicare emoțională, mai ales că cei doi sunt foarte buni prieteni.

profimedia-0493041100.jpg

Foto: Profimedia

Evenimentul a avut loc în Sala Odeon Luxe din Leicester Squre, Londra, miercuri, iar finalul serii va rămâne în istorie cu acest sărut. La un moment dat, Ian McKellen a îngenunchiat în fața lui Patrick Stewart, ca un gest de afecțiune suprem. Cu toate acestea, afecțiunea și gesturile dintre cei doi sunt doar un moment de amuzament.

profimedia-0493177266_1.jpg

Foto: Profimedia

Cei doi s-au mai sărutat o dată în anul 2014, la premiera filmului «Mr Holmes», într-un cadru asemănător, în fața tuturor.

 

Loading...