A sărit la bătaie! Justin Bieber a salvat o femeie agresată de fostul iubit

justin_bieber1.jpg

Justin Bieber a sărit în ajutorul unei fete agresate
Foto: Getty

La o petrecere ce a avut loc după festivalul de muzică „Coachella”, renumitul cântăreț Justin Bieber a fost văzut de către martori sărind în ajutorul unei fete agresate de fostul ei iubit.

Cântărețul se bucura de atmosfera de petrecere, organizată după celebrul festival de muzică „Coachella”, atunci când a observat un bărbat din mulțime care se comporta violent cu o femeie. În momentul în care bărbatul nu și-a mai putut stăpâni furia și a început să o strângă pe femeie de gât, artistul a decis să intervină și să o ajute pe aceasta. Conform martorilor care au asistat la întreaga scenă, Justin l-a lovit pe bărbat cu pumnul în față, iar mai apoi l-a împins într-un zid, pentru a o putea elibera pe fată. Se vehiculează faptul că agresorul femeii ar fi fost sub influența stupefiantelor în momentul în care a atacat-o pe aceasta. De asemenea, aceleași surse susțin că fata ar fi fosta iubită a agresorului, revederea acesteia făcându-l pe bărbat să acționeze în acest mod, conform TMZ.

Justin Bieber a participat la festivalul de muzică însoțit de câțiva prieteni, iar după ce ziua de festival s-a încheiat, aceștia au mers la petrecerea de după, organizată de Patrick Schwarzenneger, fiul cel mare al lui Arnold Schwarzenegger, în decursul serii de sâmbătă. 

După incident, bărbatul a fost dat afară de la eveniment de către agenții de securitate, însă nu s-a potolit. Acesta a început să urmărească o mașină în care credea că se află Justin și îi striga acestuia numele în timp ce lovea autoturismul. Poliția a fost anunțată și a intervenit la scurt timp de la incident, arestându-l pe bărbat. 

Justin Bieber a fost și el de-a lungul timpului implicat în probleme cu autoritățile, însă se pare că acum a ales să se situeze de cealaltă parte a situației, reabilitându-și imaginea în ochii fanilor săi.

justin_bieber_coachella.jpg

justin bieber,
Justin Bieber relaxându-se la „Coachella” alături de o prietenă
Foto: Instagram

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și