VIDEO Sandra s-a întors la românul Michael Creţu

sandra-si-michael-cretu.jpg

sandra-si-michael-cretu
2008 Decid să divorţeze din cauza problemelor din cuplu

Sandra face paşi importanţi spre împăcare, cu muzicianul de origine română Michael Creţu, scrie “Bild“.

Cântăreaţa germană a revenit la el după ce a divorţat de al doilea soţ, susţine o prietenă de a ei. Au fost consideraţi un cuplu de vis în anii ‘80, când au lansat hit-urile “(I‘ll Never Be) Maria Magdalena” sau  “In the Heat of the Night”, dar au divorţat după 20 de ani de căsnicie. Întreaga planetă a regretat despărţirea Sandrei (52 de ani), pe numele adevărat Sandra Ann Laurel, de Michael Creţu (57 de ani), creatorul grupului Enigma.

Vestea bună e că o prietenă a cântăreţei a dezvăluit că cei doi s-au întâlnit tot mai des în ultimele luni, deşi ea continuă să trăiască în Germania, iar el locuieşte în Ibiza (Spania). “Datorită copiilor lor, Sandra şi Creţu s-au apropiat din nou”, scrie ziarul german.

Cântăreaţa ar fi revenit la marea ei iubire după ce a divorţat de al doilea soţ, producătorul Olaf Menges (46 de ani). Sandra şi Creţu au divorţat din cauza certurilor din familie, dar au păstrat  o relaţie bună după despărţire, susţin gurile rele. Sandra a concertat în România în 2009 şi va reveni la Sala Palatului din Bucureşti în decembrie 2014.

sandra-si-michael-cretu1.jpg

sandra-si-michael-cretu
1995 Împreună cu gemenii lor, nou-născuţi, Nikita şi Sebastian

Au fost căsătoriţi timp de 20 de ani

Sandra şi Michael Creţu au fost căsătoriţi din 1988 până în 2008 şi au împărţit la divorţ câteva milioane de euro. Ei au împreună doi copii, gemeni, Nikita şi Sebastian, care au în prezent vârsta de 19 ani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1