Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut

Citeste tot despre: 

Ieri o cântăreaţă sexy, astăzi vedetă într-un show TV! Fost sex-simbol al anilor ‘80, cântăreaţa Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut. Ea a scris şi o carte autobiografică şi şi-a găsit o nouă iubită.

Cunoscută pentru bustul său generos şi pentru hit-ul “Touch Me”, Samantha Fox (51 de ani) a apărut recent împreună cu mama ei, Carole Wilken, la emisiunea de televiziune “Loose Women” de la ITV. Cu acest prilej, ea a vorbit despre noua sa carte, “Forever”. Vedeta a povestit că s-a lansat ca cea mai tânără “Fată de la pagina 3”, în ziarul “The Sun”.

15_foto1-90-240-hepta_3349840adfg.jpg

Samantha a fost surprinsă recent cu ziarul “The Sun” în poşetă
Foto: Hepta

 

De asemenea, a dezvăluit că are o nouă relaţie cu norvegiana Linda Olsen, de 43 de ani, mamă celibatară a doi copii. Samantha, care nu se ascunde că e lesbiană, a fost devastată în 2015, când i-a murit fosta parteneră, Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani. Vedeta zice că Myra i-a fost suflet pereche şi manager timp de16 ani. Ea a mai dezvăluit că e o minune că are toate degetele, fiindcă, pe când avea doi ani, i-a explodat o veioză în mână. S-a lansat foarte devreme şi, după ce a apărut îmbrăcată sumar la ziar, a fost forţată să renunţe la şcoală. Când era în plină glorie, băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, şi o puneau să le dea autografe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei. Diva, care a pozat şi în “Playboy”, s-a iubit în trecut cu australianul Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. Samantha, care are o avere de 20 de milioane de dolari,  a cântat şi în România, în 2010, în duet cu un alt sex simbol al anilor ‘80, Sabrina (49 de ani), cunoscută pentru melodia ”Boys”.

15_foto2-4col-190-gettyimages-3205669.jpg

Cântăreaţa, sexy, în 1982, pe când era în plină glorie
Foto: Guliver/ GettyImages
loading...
Loading...

Citește și

  • Bomba sexy de origine britanică Samantha Fox mai are doar câteva săptămâni până când schimbă prefixul.

  • Samantha Fox

    Cântăreaţa Samantha Fox (51 de ani) face dezvăluiri şocante într-o carte autobiografică pe care a lansat-o recent. ”David Cassidy m-a înghesuit în toaletă şi m-a pipăit pe sâni”, povesteşte vedeta britanică. Ea spune că a reuşit să scape de viol lovindu-l puternic cu genunchiul în organele genitale pe atacator.