Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut

Citeste tot despre: 

Ieri o cântăreaţă sexy, astăzi vedetă într-un show TV! Fost sex-simbol al anilor ‘80, cântăreaţa Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut. Ea a scris şi o carte autobiografică şi şi-a găsit o nouă iubită.

Cunoscută pentru bustul său generos şi pentru hit-ul “Touch Me”, Samantha Fox (51 de ani) a apărut recent împreună cu mama ei, Carole Wilken, la emisiunea de televiziune “Loose Women” de la ITV. Cu acest prilej, ea a vorbit despre noua sa carte, “Forever”. Vedeta a povestit că s-a lansat ca cea mai tânără “Fată de la pagina 3”, în ziarul “The Sun”.

Zoom
Samantha a fost surprinsă recent cu ziarul “The Sun” în poşetă
Foto: Hepta

 

De asemenea, a dezvăluit că are o nouă relaţie cu norvegiana Linda Olsen, de 43 de ani, mamă celibatară a doi copii. Samantha, care nu se ascunde că e lesbiană, a fost devastată în 2015, când i-a murit fosta parteneră, Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani. Vedeta zice că Myra i-a fost suflet pereche şi manager timp de16 ani. Ea a mai dezvăluit că e o minune că are toate degetele, fiindcă, pe când avea doi ani, i-a explodat o veioză în mână. S-a lansat foarte devreme şi, după ce a apărut îmbrăcată sumar la ziar, a fost forţată să renunţe la şcoală. Când era în plină glorie, băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, şi o puneau să le dea autografe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei. Diva, care a pozat şi în “Playboy”, s-a iubit în trecut cu australianul Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. Samantha, care are o avere de 20 de milioane de dolari,  a cântat şi în România, în 2010, în duet cu un alt sex simbol al anilor ‘80, Sabrina (49 de ani), cunoscută pentru melodia ”Boys”.

Zoom
Cântăreaţa, sexy, în 1982, pe când era în plină glorie
Foto: Guliver/ GettyImages
loading...
Loading...

Citește și

  • Bomba sexy de origine britanică Samantha Fox mai are doar câteva săptămâni până când schimbă prefixul.

  • Samantha Fox

    Cântăreaţa Samantha Fox (51 de ani) face dezvăluiri şocante într-o carte autobiografică pe care a lansat-o recent. ”David Cassidy m-a înghesuit în toaletă şi m-a pipăit pe sâni”, povesteşte vedeta britanică. Ea spune că a reuşit să scape de viol lovindu-l puternic cu genunchiul în organele genitale pe atacator.