Salman Khan i-a pus pe indieni să se uite la Iulia Vântur

14-vecxzczdete-iulia.jpg

Iulia Vântur şi nea Raţă au dat startul, alaltăieri, la concursul ”Ferma vedetelor”, care se desfăşoară în Cipru

„Asta e emisiunea pe care de-abia aştept să o realizez. Seamănă cu Bigg Boss, dar are loc la Fermă”, aşa a comentat Salman Khan primul episod al emisiunii de la Pro tv, prezentate de Iulia Vântur. Starul bollywoodian în vârstă de 50 de ani s-a lăudat cu româncuţa noastră pe pagina lui de Internet.

În urmă cu mai puţin de o lună „Click!” v-a relatat pe larg intenţia actorului Salman Khan, care are o avere de peste 200 milioane $, de a realiza emisiunea ”Ferma”, în India.

14-vedcxzcxete-print.jpg

Postarea lui Salman pe Internet i-a crescut popularitatea iubitei sale

Conform presei indiene, Khan a fost de acord să îşi transforme ferma din Panvel, lângă Mumbai, în studioul adaptat pentru filmările la emisiune. Ideea i-a venit după lungi discuţii cu Iulia Vântur, care şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă în familia Khan. Aşa se explică de ce marţi seară, actorul a urmărit cu sufletul la gură primul episod al emisiunii prezentate de frumoasa blondă.

A înregistrat câteva secvenţe şi le-a postat pe pagina lui de Twitter. Peste 16 milioane de fani au văzut-o pe româncă în toată splendoarea, au regretat că nu înţeleg româneşte şi au fost fascinaţi de decorul sălbatic din Cipru.

Unii fani l-au îndemnat pe Salman să o ceară de nevastă, alţii au bombardat-o cu complimente pe Iulia. Majoritatea abia aşteaptă să îl vadă prezentând „Ferma”, împreună cu Iulia. Peste 4.000 de fani ai starului bollywoodian au apreciat că Iulia i-a fost alături anul trecut când soarta lui Khan a atârnat de un fir de aţă, el fiind cât pe ce să fie trimis la puşcărie, după ce în 2002 a strivit cu maşina un bărbat şi a accidentat alţi patru, care dormeau pe o stradă din Bandra, la periferia Mumbaiului.

Loading...

Citește și

  • Cei 12 concurenţi, aflaţi în competiţie la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), show care debutează astăzi, de la orele 20.30, recunosc că sunt plini de calităţi, dar şi de slăbiciuni. Cum însă fiecăruia dintre ei le face cu ochiul premiul de 50.000 de euro, fermierii marca VIP şi-au suflecat mânecile şi s-au pus pe treabă.

  • Al doilea sezon '''Ferma Vedetelor'' a început marţi seară (17 februarie) la Pro Tv. 12 vedete au acceptat propunerea de a pleca tocmai în Cipru, unde pentru 3 luni vor avea de îndurat probe dificile şi eliminatorii.

  • anda ghita

    După ce în primul episod al noului sezon din Ferma Vedetelor, Mircea N. Stoian și Anda Ghiță au avurt parte de niște contre acide, în cel de-al doilea episod, tot Anda, soacra lui Pitbull Atodiresei și fostă concurentă MasterChef, este în centrul unor discuții și nemulțumiri.

  • iulia vantur ferma vedetelor

    Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.