Salma Hayek: «Harvey Weinstein a ameninţat că îmi rupe picioarele»

poza_1.jpg

salma hayek harvey acuzatii amenintari scandal
Salma Hayek spune că Harvey a ameninţat-o de mai multe ori
foto: Hepta

Scandalul Hayek – Weinstein continuă! Într-un interviu înregistrat cu Oprah Winfrey, la teatrul Apollo din New York, actriţa a povestit că producătorul a ameninţat-o. „O să i rup rotulele ăleia”, i-ar fi spus Weistein regizoarei Julie Taymor.

În decembrie 2017, Salma Hayek (51 de ani) a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa lui Harvey Weinstein, protagonistul celui mai mare scandal sexual de la Hollywood.

hepta_2921059.jpg

uma thurman actrita harvey
Thurman a spus că decizia altor femei de a vorbi despre cazurile de hărţuire sexuală şi abuz este "lăudabilă"
foto: Hepta
 

Într-un editorial publicat în New York Times, actriţa a declarat că producătorul a ameninţat-o cu moartea şi a obligat-o să filmeze scene nud cu o femeie. "Harvey este şi monstrul meu", spunea Salma în deschiderea articolului.

 “Am refuzat: să fac un duş cu el, să îl las să mă privească în timp ce fac duş, să îi permit să îmi facă un masaj, să îi permit unui prieten al lui să îmi facă un masaj dezbrăcat, să îmi facă sex oral, să mă dezbrac alături de alte femei”, a mai spus atunci actriţa.

Weinstein a negat acuzaţiile

La acel moment, Weinstein a negat acuzaţiile şi, într-o declaraţie, a transmis că nu îşi aminteşte să o fi pus pe Salma Hayek să filmeze o scenă de sex cu o parteneră de platou şi că nu a fost prezent la filmări.

Într-un interviu pentru Oprah Winfrey, Salma a povestit că acesta i-ar fi spus că-I va rupe picioarele. Ea a povestit cum, în 2002, pe platourile de filmare pentru „Frida”, Weinstein i-a spus regizoarei Julie Taymor: „O să-i rup rotulele ăleia”.

Actriţa a mai explicat în interviu şi motivul pentru care nu s-a alăturat grupului de femei care au făcut primele dezvăluiri despre Weinstein, scrie news.ro.  Ea a făcut mai multe dezvăluiri după două luni de la izbucnirea scandalului. „Am fost contactată de The Times pentru prima parte a acestei poveşti, dar am sfârşit prin a nu o face. Apoi mi-a fost ruşine pentru că am fost laşă. Am susţinut femeile timp de două decenii şi am fost laşă. Când au apărut informaţiile despre Harvey, mi-a fost ruşine că nu am spus nimic, însă am avut senzaţia că durerea mea a fost atât de mică în comparaţie cu celelalte poveşti”.

Scandalul «Weinstein» a început în octombrie 2017

Scandalul „Weinstein” a început în 5 octombrie 2017, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol. Harvey Weinstein a negat acuzaţiile, spunând că toate relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut au fost consimţite. Harvey Weinstein face, în prezent, terapie la o clinică din Arizona.

 

Loading...

Citește și